Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Pentakels Ridder

Hoi lieve Ram. Je trekt deze week de Pentakels Ridder. Misschien vind je deze aardse ridder wat sloom, want jij wilt zelf overal de fik insteken. Maar deze Ridder is een betrouwbare partner, die kiest voor lange termijn en consistentie. Misschien is het daarom wel verstandig om te kijken naar je eigen impulsiviteit en verlangen om altijd als eerste bij de finish aan te komen. Kies voor iets minder flitsende maar betrouwbare projecten, die stabiele carrièremogelijkheden geven op lange termijn. Zie het als uitgestelde bevrediging lieve Ram!

tarot kaart reading
Uitgeverij Koppenhol

Stier: De Wereld

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week Wereld. De wereld is net als De Ster kaart, de wenskaart uit het deck. Jij mag bestellen bij God.com wat je zelf graag zou willen. Jij bent echt een teken, dat wil werken voor voorspoed en rijkdom, maar deze kaart zegt dat geluk aan je kont hangt en dat er een nieuwe weg voor je klaarligt. Jij komt nu op een punt lieve Stier dat het belangrijk is om blessings met open armen ontvangen. Let op de signalen om je heen lieve Stier. Intelligent leven is niet alleen maar hard werken maar ook; luisteren en te ontvangen.

tarot kaart reading
Uitgeverij KoppenholTweeling: De Kluizenaar

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week de Kluizenaar. De naam doet de kaart niet volledig tot z’n recht komen, want deze kaart staat voor innerlijke wijsheid, rust en contemplatie. En als jij het aandurft om jezelf even vrijwillig op te sluiten, komen alle antwoorden vanzelf naar boven drijven. De kaart laat zien dat jouw onderbewustzijn en bewustzijn in harmonie zijn op dit moment in je leven. Daarom ben jij deze week ook een baken van licht voor anderen die ook naar hun eigen wijsheid zoeken. Maar blijf lekker dicht en stil bij jezelf deze week.

tarot kaart reading
Uitgeverij KoppenholKreeft: Koningin van staven


Hoi lieve Kreeft. Je trekt deze week de Koningin van Staven. Deze kaart is de kaart van de inspiratie, creativiteit en voor een vrouw met ontzettend veel vuur in haar donder. Je hebt deze week echt bovenaardse power om je zaken te regelen. Jij bent met je gevoelige aard en diepe verlangen naar harmonie met iedereen, niet gewend om zaken in een hoog tempo te doen en een break through te forceren naar een next level, maar deze kaart zegt dat je daar deze week alle drive & balls voor hebt. Zelfs de mensen die heel dichtbij je staan, zijn verrast dat je als een vuurpijl door het leven gaat.

tarot kaart reading
Uitgeverij KoppenholLeeuw: Rad van Fortuin


Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week Rad van Fortuin. Alles waar je zelf nu niet voor kiest om te doen of te laten omdat je twijfel aan je eigen inzichten, gaat het leven toch voor je beslissen. Dus lieve Leeuw, je kunt beter zelf mee schakelen en voorop gaan lopen, want er gaan sowieso zaken veranderen. Het kan zijn dat je denkt: ‘holy smakkemoly, wil ik dat wel?' Jij komt daar waar je moet zijn. Let op de signs off the universum en luister met jouw vlijmscherpe intuïtie, lieve Leeuw!

tarot kaart reading
Uitgeverij KoppenholMaagd: Koningin Staven


Hoi lieve Maagd. Je trekt de Koningin van Staven. Deze kaart staat symbool voor een vrouw met een oprecht hart en ontzettend veel vuur in haar donder. Je hebt deze week echt bovenaardse power om je zaken te regelen. En je bent zelfs minder pietluttig dan normaal, waardoor het tempo echt naar een next level kan. Zelfs de mensen die heel dichtbij je staan, zijn verrast dat je zo bevlogen door het leven gaat. Geniet ervan, je perfectionisme komt 1000% weer terug en dan gaat het tempo weer naar beneden. Maar deze week dus niet!

tarot kaart reading
Uitgeverij KoppenholWeegschaal: De KeizerinHoi lieve Weegschaal. Jij trekt deze week de Keizerin. Dit is de kaart van overvloed, weelde en schoonheid. Je kunt deze week dus extra overvloed en blessings ontvangen. En ga maar lekker met open armen staan, want je hoeft echt niet te twijfelen aan jezelf en bescheiden te zijn. Vraag om alles wat je maar wilt en je zult dat krijgen, wat je durft te ontvangen. Wees daar vrij in en laat dat wat voor je klaarligt makkelijk en moeiteloos naar je toekomen. De Keizerin is een kaart van dat oogsten wat je zelf hebt gezaaid. Dus ontvang je eigen oogst.

tarot kaart reading
Uitgeverij KoppenholSchorpioen: De Zon


Hallo lieve Schorpioen. Jij trekt deze week De Zon. Het kind vertegenwoordigt in de tarot het pad naar bevrijding en spirituele verlichting. Het herinnert ons eraan dat zelfs de grootste mystieke ingewijde onschuldige moet worden als een kind, voordat hij verlicht kan worden. In gewone mensentaal: je mag genieten, na een emotionele zware tijd. En alles wat je nu onderneemt, zal worden verwarmd en bij geschenen door de zon. Eindelijk is er weer voorspoed en liefde voor je in het verschiet. Laat het verleden los en begin opnieuw, vrij als een kind.

tarot kaart reading
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Pentakels Negen

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt deze week Pentakels Negen. Jij mag deze week achteroverleunen en zalig genieten van al jet harde werk wat je hebt verzet de afgelopen maanden. Alle voorspoed en rust mag je nu even aan jezelf geven, want alleen als je eigen emmertje tot de rand toe is gevuld, kun je weer echt je liefde en rijkdom met anderen delen. Nu is de perfecte timing om te inventariseren, genieten en misschien zelfs een beetje wegdromen bij de gedachten aan nieuwe uitdagingen en projecten. Je hebt het verdiend!

tarot kaart reading
Uitgeverij KoppenholSteenbok: De Hoge Priester

Hoi lieve Steenbok. Je trekt deze week de Hoge Priester. Je bent op zoek naar antwoorden, maar wil eigenlijk het liefst in je eigen comfort zone blijven. Lekker thuis in je pyjamabroek en laat de rest van de wereld maar even de wereldproblemen oplossen. Maar lieve Steenbok jij bent nu de aangewezen persoon om anderen met liefde de weg te wijzen. Je hoeft heus niet je hoofd kaal te scheren en de spiri-guru te spelen, maar soms is jouw liefdevolle en nuchtere hands on approach het enige wat nodig is om iets heel moeilijks op te lossen.

tarot kaart reading
Uitgeverij KoppenholWaterman: De Dwaas


Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week De Dwaas. Jij mag heerlijk onbevangen aan een nieuw avontuur beginnen. Je bent eindelijk klaar om al het oude achter je te laten en helemaal opnieuw te beginnen. En dat kan op allerlei verschillende vlakken zijn zoals een relatie, werk, liefde of zelfs verhuizen. De Dwaas brengt altijd grote en meerdere veranderingen met zich mee en daar kan jij van alle signs het beste mee omgaan lieve Waterman. Het is tijd om de ramen van je hart en je mind weer wijd open te gooien!

tarot kaart reading
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: De GeliefdenHallo lieve Vis. Je trekt de week de kaart van de Geliefden. Geef deze week toe aan alle vlinders die er voorbijvliegen. Geef gewoon luchthartig toe aan de liefde voor jezelf of de liefde voor een ander. Je hoeft echt niet meteen een bruiloft te plannen of te gaan samenwonen. Het is veilig! Het is een kaart met een gouden randje. De aartsengel op de kaart geeft je haar haar blessing om aan te nemen wat voorbijkomt en van daar uit ontstaan de mooiste en onverwachte lovestories.
tarot kaart reading
Uitgeverij Koppenhol

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie