Glamour's daghoroscoop: maandag 7 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Geloof alleen je eigen ogen en oren en baseer daar je mening op. Sommige mensen proberen je te beïnvloeden en aan hun kant te krijgen. Pas op! Niet alles is wat het lijkt.

STIER
21 april-20 mei

Die plotselinge ingeving zou wel eens een schot in de roos kunnen zijn. Als er vandaag een buitenkansje voorbij komt; grijp dat dan met beide handen aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Heb je het gevoel dat er niet genoeg tijd is om al je plannen uit te voeren? Raak niet in paniek, maar stel prioriteiten. Focus je en ga snel aan de slag.

KREEFT
22 juni-22 juli

Nieuws over een kennis of vriend(in) is niet zo heftig als het lijkt, maar het kan er wel voor zorgen dat er tussen jullie iets gaat veranderen. Verwacht het onverwachte!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit is geen goed moment om aan iedere impuls toe te geven, maar als je over een zakelijk of creatief idee goed hebt nagedacht, is dit een prima moment om ermee te beginnen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Go with the flow. Ook al krijg je vandaag misschien niet je zin; als je je krachten bundelt met die van anderen, kom je behoorlijk ver.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Niet iedere keus hoeft perfect te zijn, Weegschaal. Dit is zo’n dag waarop het fijn is om je te laten leiden door anderen. De lat mag vandaag echt een stukje lager.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Soms weet je pas hoe bijzonder een dag was als hij bijna voorbij is. Begrijpelijk, want je valt van de ene verbazing in de andere door het onvoorspelbare gedrag van iemand anders.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je kunt niet altijd op safe spelen en het is goed om soms wat meer risico te nemen. Luister vandaag goed naar je lichaam en jaag jezelf niet op. Nergens goed voor!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het kan duidelijk worden dat sommige mensen gouden bergen beloven maar niet leveren. Neem mooie praatjes met een korrel zout en laat je niet inpakken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je intuïtie draait op volle sterkte, maar het kost ook enorm veel energie. Nee, je wil niet te veel, maar je wil het wél te snel. Zonder geduld tackel je jezelf.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je gedachten onder controle houden is vandaag een ware opgave. Maar je weet toch dat je met piekeren niets oplost? Praat liever over je gevoelens. Dát helpt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie