Glamour's daghoroscoop: dinsdag 8 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het feit dat je aarzelt, is al een belangrijke aanwijzing om jezelf meer tijd te gunnen. Het is niet jouw job om anderen te pleasen, maar vooral om goed voor jezelf te zorgen.

STIER
21 april-20 mei

Je bent misschien erg kritisch vandaag, maar dat is helemaal niet slecht. Als je maar eerst naar jezelf kijkt, voordat je anderen op hun tekortkomingen wijst.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Houdt de liefde je flink bezig? Misschien komt er wat meer schot in de zaak als je het initiatief neemt. Ja, dat is spannend, maar wie niet waagt…

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij hebt helemaal geen hekel aan routine. Sterker nog; vandaag komt het erg goed uit dat je dingen op de automatische piloot kunt doen. Het geeft de zo gewenste rust.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zie je bepaalde zaken niet iets te rooskleurig in, Leeuw? Vooral als er geld mee gemoeid is, kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Zet die roze bril af!

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt blijven wachten, maar het perfecte moment bestaat niet! Laat mooie kansen niet aan je voorbijgaan omdat iemand anders je enthousiasme niet deelt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het gedrag van iemand anders houdt je enorm bezig. Beoordeel hem/haar op daden en laat de mooie woorden voor wat ze zijn. Vermijd vandaag welles-nietes gesprekken.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Sommige mensen hebben je nodig omdat je iets voor ze kunt doen. Als je daar geen probleem mee hebt, is er niks aan de hand.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zet vandaag een tandje bij op je werk, want er staat een drukke week voor de boeg. Hou ook rekening met vertraging en wijzigingen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Doe vandaag iets aardigs voor jezelf en gun jezelf wat meer. Wordt het geen tijd om wat meer werk af te stoten? Of wil je alle ballen in de lucht houden…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hoe begin je aan deze dag? Vol vertrouwen of met twijfels? Het maakt echt een verschil hoe jij je opstelt. Je kunt kiezen, dus kies voor het beste, Waterman!

VISSEN
20 februari-20 maart

Is die (nieuwe) liefde of contact wel zo mooi als je hoopt? Als er misverstanden of onduidelijkheden zijn, negeer ze dan niet. Stop je hoofd niet in het zand!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie