Glamour's daghoroscoop: woensdag 9 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Dit is een goede periode om stil te staan bij een aantal zaken die jou persoonlijk raken. Om een goede beslissing te kunnen nemen, is dat noodzakelijk.

STIER
21 april-20 mei

Als dingen in de basis goed zitten, kun je er alle kanten mee op. Maar ja, er zijn wel een aantal kwesties waarmee je aan de slag mag. Wat houdt je tegen?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Laad je accu op door meer plezier te maken! Andere voorbeelden nodig? Ga naar de kapper, de schoonheidsspecialist of masseuse en laat jezelf in de watten leggen. Daar knap je van op!

KREEFT
22 juni-22 juli

Zijn de problemen van anderen ook jouw problemen of weet je dat het eigenlijk beter zou zijn als je wat meer afstand neemt? De keus is aan jou.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Er kan een kink in de kabel komen door een onverwachte gebeurtenis. Hoe flexibeler je bent, hoe makkelijker je met de verandering kunt omgaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Twee meningen en twee krachtige persoonlijkheden staan loodrecht tegenover elkaar. Jij bent een van de twee. Weet je zeker dat dit de moeite waard is?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vriendschap is een kwestie van geven en nemen. Toch lijkt het of die balans ver te zoeken is op dit moment. Misschien moet je wat duidelijker voor jezelf opkomen, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij bent niet van plan om het achterste van je tong te laten zien in een discussie. Geen verkeerde tactiek als je wijzer kunt worden door de woorden van anderen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hoeft echt niet ieder dingetje onder een vergrootglas te leggen, maar soms is het gewoon nodig om zaken uit te spreken. De ander lijkt daar grote behoefte aan te hebben.

STEENBOK
22 december-20 januari

Onderschat de kracht van je gedachten niet. Ze kunnen helend werken, maar ook stress veroorzaken. Het lijkt tijd om een oude overtuiging los te laten, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent slim genoeg om te begrijpen hoe je je zin kunt krijgen. Niet alleen met charme en vriendelijkheid, maar ook met de juiste argumenten scoor je punten.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als mensen kritiek op je hebben, schiet dan niet meteen in de verdediging. Het is niet zo bedoeld als jij het opneemt. Tel tot tien voor je reageert.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie