Glamour's daghoroscoop: donderdag 10 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Nu er nauwelijks beweging in een aantal kwesties zit, kun jij mooi even een time-out nemen en het wat kalmer aan doen. Je weet heel goed wat je nodig hebt.

STIER
21 april-20 mei

Extra geld verdienen zou op dit moment niet al te moeilijk moeten zijn, maar je bent zelf nogal wisselvallig en je belooft soms te veel en te snel. Ai, niet slim!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je de kans krijgt om je mening te geven, dóe dat dan. Op dit moment lukt het namelijk prima om jezelf goed te verwoorden. Hou je eigen belangen voor ogen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een opmerking, woord, beeld of geluid kan ervoor zorgen dat je (weer) inspiratie krijgt om een van je plannen uit te voeren. Dit komt als geroepen!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Niks pijnlijker dan gênante situaties over geld. Dit kun je eenvoudig voorkomen door er geen misverstanden over te laten bestaan. Maak heldere afspraken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Werk en privé van elkaar scheiden is altijd slim, dus klaag op je werk ook niet over jouw persoonlijke mening over een collega. Dit gaat onherroepelijk tegen je werken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je steekt je mening over gevoelige of actuele onderwerpen niet onder stoelen of banken. Toch is het verstandig om wat meer te doseren en je woorden zorgvuldig te kiezen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Soms is het onze eigen koppigheid waardoor we niet verder komen. De uitdaging is om iets vanuit een andere positie te bekijken. Dat getuigt van kracht en intelligentie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je doodmoe wordt van oude koeien en repeterende discussies, is het misschien tijd om je mening eens wat duidelijker te geven. En om beter te luisteren. Vooral dat laatste.

STEENBOK
22 december-20 januari

Afleiding zoeken betekent voor de meeste Steenbokken: mouwen opstropen en aan het werk gaan. Dat leidt fijn af van een situatie waar je toch niets aan kunt veranderen…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Details maken of breken je succes. Raffel niets af, maar stop voordat je slordig wordt. Je krijgt er spijt van als je nu te haastig bent. Zonde van al je werk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Iemand probeert je iets duidelijk te maken, maar de boodschap komt niet over. Waar zit je met je gedachten, Vissen? Let op, want ongelukken zitten in een klein hoekje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie