Glamour's daghoroscoop: vrijdag 11 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Alles komt ongefilterd bij je binnen en dat kan de nodige stress met zich meebrengen. Geen wonder dat je even niet op je best bent. Negeer bijzaken, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Een dagje op de automatische piloot klinkt misschien niet echt spannend, maar het zorgt er wel voor dat je opschiet en energie overhoudt voor andere dingen. Win-win.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Neem jezelf ook eens met een flinke korrel zout en geef niet meteen toe aan die vreemde impulsen. Ze zijn echt niet zo uitvoerbaar als je denkt. Slow down!

KREEFT
22 juni-22 juli

Langzaam maar zeker krijg je ergens een steeds beter gevoel over. Stort je maar op dat project en laat je niet van je doel afhouden. Dit kan zomaar jouw dag worden!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je alle feiten op een rijtje zet, is het niet moeilijk om te zien wat de verstandigste beslissing is. Nu aan je gevoel toegeven, lijkt geen slimme zet.

MAAGD
24 augustus-22 september

Goed bezig, Maagd. Je prikt zo door de loze praatjes en babbels van iemand anders heen. Nu is het een kwestie van je niet weer laten omhalen. Wees sterk!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Klopt er voor je gevoel iets niet, maar kun je je vinger er niet op leggen? Laat het even los, want het wordt vanzelf duidelijk hoe de vork in de steel zit. Geduld!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Water bij de wijn doen voelt vaak als toegeven, maar uiteindelijk ben jij degene die er het meeste aan heeft. Hoe dan? Je maakt dingen voor jezelf een stuk makkelijker!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Veel zaken lijken prima te gaan, maar dat geldt misschien niet voor de liefde. Het lijkt of jullie op dit moment op verschillende planeten zitten. Wat ga jij er aan doen?

STEENBOK
22 december-20 januari

Gewoontes en routines zijn vaak handig, maar vandaag is het juist fijn om eens iets totaal anders te proberen. Ook niet verkeerd voor de liefde…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Weet je echt zeker dat je er klaar voor bent om een zakelijke knoop door te hakken? Dit is geen tijd om schepen achter je te verbranden en alleen op je geluk te rekenen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je zeker weet dat je gelijk hebt, dan héb je gelijk. Maar de ander denkt er precies hetzelfde over. Zonder compromis (en het woordje sorry) kom je nergens.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie