Glamour's daghoroscoop: zaterdag 12 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Weekend. En nu? Wat doe je als iedere vezel in je lijf snakt naar rust en tijd voor jezelf? Een leugentje om bestwil is vaak helemaal niet nodig. Wees gewoon eerlijk.

STIER
21 april-20 mei

Het kan geen kwaad om voorzichtig om rekening te houden met anderen. Jij bent momenteel net iets te bot en de ander net iets te gevoelig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Met je gevoel kiezen is vandaag beter dan met je verstand. Tenzij je heel goed weet dat je met sommige mensen/situaties toch niet verder komt. Luister dan naar je verstand.

KREEFT
22 juni-22 juli

Waarom zou je anderen om hun mening vragen als je eigenlijk toch al een keus hebt gemaakt? Het is zeker nu heel goed om wat zelfstandiger te zijn.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je inzoomt op je gevoel, wat is dan de boodschap die je krijgt? Je doet er goed aan om vandaag aandacht aan jezelf te besteden. Zin om te shoppen? Doen!

MAAGD
24 augustus-22 september

Mensen vinden het leuk als je spontaan en enthousiast reageert, maar ook als je zelf het initiatief neemt. Kom op, maak afspraken voor het weekend als dat nog niet gebeurd is.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je valt vandaag hoe dan ook op. Geen wonder, want je laat je ook niet met een kluitje in het riet sturen. Onthoud dat je meer vliegen met stroop vangt dan met azijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je op een teken wachtte; hier komt-ie: go for it! Soms moet je gewoon een risico nemen als je verder wil komen. En nee, je loopt niet in zeven sloten tegelijk.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Voor vanavond heb je misschien al plannen, maar overdag is gemaakt om in letterlijk in beweging te komen. Leef jezelf uit in de sportschool of ga naar buiten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wees voorzichtig met het geven van je mening. De ander lijkt het snel verkeerd op te vatten en jij hebt vandaag weinig (lees: geen) geduld met overgevoelige types.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Mensen waarderen het enorm als je een helpende hand biedt. Gewoon uit jezelf. Dus als je vandaag wat uurtjes tijd hebt: niemand houdt je tegen!

VISSEN
20 februari-20 maart

Als dingen niet naar wens gaan, is het hoog tijd voor een volgende stap. Als het je lukt om een probleem van een andere kant te bekijken, zie je snel wat er ontbreekt of verkeerd gaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie