Glamour's daghoroscoop: zondag 13 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ja, je bent er weer! Zie je nou hoe goed het is om af en toe tijd aan jezelf te besteden en de rest even los te laten? Leuk: een wens gaat in vervulling.

STIER
21 april-20 mei

Een dag om door te brengen met mensen waar je blij van wordt. Of het nou om vrienden of familie gaat; dit kan een dag worden waarop jullie prachtig herinneringen maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is altijd bizar als je tegenkomt aan wie je net dacht. Ook is het mogelijk dat je vandaag een bericht krijgt van iemand uit het verleden. Aan jou de keus om te reageren of niet.

KREEFT
22 juni-22 juli

Kiezen wordt vaak lastiger als je blijft twijfelen. Beter dan dit wordt het niet. Althans niet op korte termijn. Waarom zou je wachten op iets wat misschien nooit komt?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je intuïtie is vandaag heel sterk of zit er juist volkomen naast. Genoeg reden om je mening over iets of iemand nog niet hardop uit te spreken. Niets is wat het lijkt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Met humor breekt het ijs snel. Als je kunt lachen om je eigen pech en domme keuzes, maak je jezelf groter en sterker dan het probleem. Test maar uit!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hoeft geen verantwoording af te leggen aan anderen. En dat geldt andersom natuurlijk ook zo. Stel gerust je vragen, maar respecteer andermans grenzen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Gebruik deze dag om tot rust te komen, je accu op te laden, sleur te doorbreken en iets nieuws te ondernemen. Sta vroeg op en pluk deze veelbelovende dag.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je lijkt in een nogal filosofische stemming. Kun je een van de mooiste kreten ook op jezelf toepassen? Probeer eens en verras jezelf. Je kunt meer dan je denkt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Hoe zit het nou tussen jou en iemand anders? Eerlijk? De ander kan zich een beetje overdonderd voelen door je sterke, ietwat strenge houding en gedrag.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Gaat het met je werk niet helemaal naar wens? Klaag niet tegen de verkeerde mensen, maar doe er iets aan. Praat dingen die je dwars zitten zo snel mogelijk uit.

VISSEN
20 februari-20 maart

Sommige mensen denken dat je geen partij voor ze bent, maar dat is een grote vergissing. Vandaag laat je zien dat je niet met je laat sollen. Goed zo!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie