Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.


Ram: De geliefden

Hallo lieve Ram. Je trekt deze week Bekers Twee. Jij hebt deze week een liefdeskaart! De officiële betekenis is dat je een diepere vorm van zelfliefde ervaart. Je staat jezelf toe, om meer en meer voor jezelf te kiezen, terwijl voorheen jouw prioriteit meer bij de behoeften van anderen lag. Gezond egoïsme kan zalig zijn. Maar het kan ook zijn dat er een nieuwe liefde op je pad komt, of dat je huidige relatie een verdieping doormaakt. Er is in ieder geval veel liefde en balans om je heen. Je mag deze kaart echt als een blessing zien.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Bekers Twee

Hallo lieve Stier. Je trekt de Geliefden. ‘Love is in the air’, dus geef deze week toe aan de liefde voor jezelf of de liefde voor een ander. Het is veilig! Het is een kaart met een gouden randje. De man op de kaart staat symbool voor het boven bewustzijn en het intellect. De vrouw geeft het onderbewuste aan. De man is gericht op de vrouw. De vrouw, geeft haar aandacht aan de aartsengel, die onze spiritualiteit uitbeeldt. De aartsengel geeft haar blessing aan ons en van daar uit ontstaat pure liefde. Gefeliciteerd lieve Stier.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Staven Aas

Lieve Tweeling. Je trekt deze week Staven Aas. Je moet nu ‘actie’ ondernemen en energie steken in een nieuwe baan of een makelaar. Want deze week is de juiste energie beschikbaar voor een mega succesvolle nieuwe start. Grijp die kans! Je hebt een van de hoogste kaarten, die duidt op levenskracht, passie, ambitie, moed, bereidwilligheid en enthousiasme. Je komt tot innerlijke inzichten, waardoor je meer zelfvertrouwen een boost krijgt. Het is voor iedereen om je heen zichtbaar dat je een homerun gaat slaan! Enjoy.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Staven Drie

Hoi lieve Kreeft. Je trekt de Drie van staven. Je weet heel duidelijk waar je naar toe wilt, en doet dat gelukkig helemaal in je eigen tempo. Misschien proberen andere mensen je ervan te overtuigen, dat je sneller moet gaan, maar jij ziet precies dat jouw mogelijkheden en kansen zich niet laten haasten. De Drie van staven zegt tegen jou dat jouw visie helemaal klopt en bij je past. Go for it lieve Kreeft.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Staven Vier

Hallo lieve Leeuw. Jij trekt deze week De Vier van de Staven. Dit is een kaart van een nieuw begin dat is gebouwd op een sterke fundering. Dit is de kaart waarvan de sleutelwoorden liefde en feest vieren centraal staan. Er ligt in ieder geval voorspoed en zegen voor je in het verschiet lieve Leeuw. Of dat nu een promotie, relatie, verliefdheid of een geweldige steamy date is. Gewoon je armen openen en alles ontvangen en genieten.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Bekers Vier

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week Bekers Vier. Ben je gewoon een beetje moe lieve Maagd of ben je een beetje een kluizenaar en sluit je je gevoelsmatig af voor je omgeving? Negeer je mensen die graan dichter bij je komen en laat je carrièrekansen links liggen. Neem gewoon een paar dagen rust en stel alle beslissingen en afspraken even uit. Als je je daarna nog steeds lamlendig voelt, ga dan in ieder geval bij jezelf te rade wat je echt dwars zit en verander dat.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Koningin Staven

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt de Koningin van Staven. Je hebt deze week echt bovenaardse power. En je bent zelfs besluitvaardige dan normaal, waardoor het tempo echt naar een next level kan. Deze kaart staat ook symbool voor een vrouw met een oprecht hart en ontzettend veel vuur in haar mooie billen. Zelfs de mensen die heel dichtbij je staan. Geniet ervan, je tempo gaat echt wel weer naar beneden. Alleen deze week dus niet! Dus geniet van je Usain Bolt kwaliteiten en trek die sprint voluit.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Ster

Hoi lieve Schorpioen Jij trekt deze week De Ster. Dit is een de wenskaart en de healings kaart. Dat kan zijn dat je eindelijk ziet wat er werkelijk toe doet en begrijpt dat jij met jou ontzettend diepgang alleen maar zielsgelukkig kan worden als jij je eigen waarheid leeft. Oké de ene week kan je zielsgelukkig worden van een nieuwe Chanel oorbellen en de andere week word je gelukkig van een mooie yogales. Vergeet niet dat van een dutje ook gelukkig kan worden.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Bekers Zes

Hoi lieve Boogschutter. Je trekt deze week Bekers Zes. De kaart van plezier en liefde. Maar wel het soort plezier van een kind; met een onbevangen hart en een onschuldige blik op de wereld. Jij bent echt toe aan een pleziertje na zoveel serieuze zaken en problemen van anderen om je heen. Gooi even al je verplichtingen en verantwoordelijkheden aan de kant lieve Boogschutter. App meteen een lieve vriend of vriendin, die je al heel lang niet hebt gezien en ga wat gezelligs doen. Of Spring helemaal uit de band en geniet ervan.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Pentakels Negen

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt Pentakels Negen. Jij kunt intens blij worden van vrienden en goed gezelschap. Ervaar deze kaart als een warm bad, vol liefde, veiligheid, verbinding en vertrouwen. Je hebt al je aardse zaken deze week duidelijk op orde en daar heb je ook heel hard voor gewerkt. Nu mag je achteroverleunen en zalig gaan genieten van de rest. Pentakels negen zegt deze week tegen dat zij en haar voorspoed deel wil uitmaken van jouw leven. Verwelkom haar hartelijk. Jullie hebben elkaar echt verdiend

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Bekers Tien

Hoi lieve Waterman. Jij trekt Bekers Tien. Jij hebt een regenboog in je wereld gemanifesteerd van harmonie en liefde. Hoe mooi is het, dat deze kaart jou die bevestiging geeft dat het leven mooi is. Jouw innerlijke harmonie creëert een krachtveld van geluk om je heen. En hoe wonderlijk is het, dat het voor anderen ook magnetisch en helend werkt. Jij het hebt deze week The Lucky Ten uit het tarot deck en dat betekent dat je geluk aan he kont hebt hangen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: De Kracht

Hoi lieve Vissen. Jij trekt deze week de Kracht kaart. De leeuw op de kaart symboliseert de sterke onbewuste emoties die jou soms dreigen te overweldigen. De vrouw symboliseert de zachtheid en met vriendelijkheid, houdt ze haar eigen woeste en dierlijke onbewuste Leeuw (lees gevoelens) stabiel. Daardoor voelt de Leeuw in haar zich gezien en hoeft hij niet tegen de wereld of tegen zichzelf te brullen. Kwetsbaarheid is soms sterker dan een skut raket.

tarot
Uitgeverij Koppenhol
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie