Ook als je niet van sporten houdt: een work-out van 25 minuten op de muziek uit Mamma Mia

Squatten terwijl je meeschreeuwt op Lay All Your Love On Me; wij zijn het wel zitten

mamma mia
Mamma Mia!

Dansen op de muziek van Mamma Mia is iets wat wij al op wekelijkse basis doen. Wat is er nu lekkerder dan een halfuurtje jammen op die heerlijke hits van ABBA? Dat dacht fitness Youtuber Emily Thorne van het account EmkFit ook. Zij maakte een HIIT (High Intensity Interval Training) van 25 minuten op alle mega hits waar wij normaal op zouden staan te dansen in de club tijdens het foute uurtje.

Mamma Mia Workout

Je begint de workout met een warming up op het nummer Lay All Your Love On Me en gaat dan over naar Gimme Gimme en Take A Chance. Emily laat je vooral een hoop oefeningen doen voor een van de grootste spiergroepen van je lichaam; je benen en billen. De squats en lunges vliegen je om de oren en ze wisselt ze af met arm oefeningen die zowel vermoeiend als fun zijn. Een perfecte combinatie!

Heerlijk om mee te beginnen voordat je daarna een avond de Mamma Mia films gaat bingewatchen of je een avondje wijn gaat drinken met vriendinnen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mamma Mia 3

Al een aantal jaren gaan er geruchten dat er een derde Mamma Mia-film aan zit te komen, maar tot nu toe zijn daar nog geen concrete plannen voor. ABBA-gitarist Björn Ulvaes zei vorig jaar in een interview met de Britse radiozender Magic Radio dat de band over een derde deel nadenkt. Dat is niet het enige; er schijnt ook nog veel onuitgebrachte muziek op de plank te liggen. Één en één is twee, als je het ons vraagt...


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder