Glamour's daghoroscoop: maandag 14 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Als je eenmaal je doel hebt bereikt, neem dan ook de tijd om ervan te genieten. Je hebt immers hard gewerkt om hier te komen. Wees trots op jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Trek je niet zoveel aan van de mening van anderen, want je kunt (of wil) jezelf waarschijnlijk toch niet aanpassen. Je bent eigenwijzer dan de meeste andere mensen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Door een compromis te sluiten, bevrijd je jezelf uit een lastige situatie. Juist door de ander tegemoet te komen, maak je indruk en laat je zien uit welk hout je bent gesneden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Geluk is niet te koop en geld maakt niet gelukkig, maar voor je financiën kan dit een bijzondere dag worden en het lijkt er op dat het geluk op jouw hand is. Lekker!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Iedereen heeft een mening, maar jij bent de enige die een oplossing heeft voor jouw eigen issues. En ja, ook jouw inzicht in andermans problemen, is loepzuiver.

MAAGD
24 augustus-22 september

Sluit jezelf niet te veel af, want dan ga je alleen maar piekeren over een onderwerp waar je nu niks aan kunt veranderen. Wees gerust iets meer open over jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een dag om contact op te nemen met vrienden en afspraken te maken. Voor je het weet, is er weer een week voorbij. Let vandaag extra goed op in het verkeer.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Werk en privé lopen soms hinderlijk door elkaar heen, maar het blijft uiteindelijk jouw verantwoordelijkheid om daarmee om te gaan. Ondanks de verzachtende omstandigheden.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je hebt het nodig om ergens naar uit te kijken. Ontbreekt het daar momenteel aan? Pas je plannen aan en wees creatief met het bedenken van alternatieven.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wordt het geen tijd om oud zeer los te laten, Steenbok? Je verandert niets aan de situatie door boos of gekwetst te blijven. Je bent klaar om verder te gaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Door iets voor een ander te doen, doe je indirect ook iets voor jezelf. Nee, je hoeft jezelf niet compleet weg te cijferen, maar credits opbouwen kan nooit kwaad.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wat staat er boven aan je bucketlist, Vissen? En ben je daar actief mee aan het werk, of blijft het bij dromen? Door in actie te komen, komt een wens dichterbij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie