Glamour's daghoroscoop: dinsdag 15 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je denkt dat de tijd nog niet rijp is, negeer dat gevoel dan niet. Je kunt beter nú op de rem trappen, dan op een later moment. Luister naar je gevoel!

STIER
21 april-20 mei

Voordat je uit je slof schiet en iemand het onderste uit de zak geeft, kun je je beter afvragen of je er iets mee opschiet. Hoe moeilijk het ook is: train je geduld.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Laat je niet van de wijs brengen door de twijfels van anderen. Hou vast aan je eigen koers en focus je op het einddoel. Iemand moet immers het hoofd koel houden…

KREEFT
22 juni-22 juli

Doe vandaag vooral iets voor jezelf en stop eens even met altijd maar zorgen voor anderen. Het is niet de bedoeling dat het een gewoonte wordt dat jij alle vervelende klusjes opknapt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jouw koers loopt hoogstwaarschijnlijk niet parallel aan die van anderen. Dat is niet erg, Leeuw. Laat je niet van jouw doelen afhouden door de raad van anderen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Of het slim is om vandaag aan dat nieuwe project te beginnen? Dat hangt voor een groot deel af van de voorbereidingen die je tot nu toe hebt getroffen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hebt het ook wel eens bij het verkeerde eind. Niks om een drama van te maken, als je maar niet van de ene oeverloze discussie in de andere schiet…

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Soms lukt het niet om je ongelijk toe te geven of je mening bij te stellen. Vind jij. Maar eerlijk gezegd ben je gewoon té koppig. Bekijk de situatie eens van een afstandje.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Heb je zin om iets nieuws te leren? Veel opleidingen beginnen rond deze tijd. Je bent nooit uitgeleerd en je vergroot zo je kansen. Win – win.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je inzetten voor een ander is een prima besluit. Wees niet zuinig met het delen van je kennis en ervaring. Neem de touwtjes in handen, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je iets belooft, hou je dan aan je woord. Het is beter om niets te beloven, dan af te haken. In het verwijt dat je krijgt, zit helaas een kern van waarheid.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er zijn zoveel verleidingen om je heen. Het is makkelijk om er aan toe te geven, maar je zult trots zijn op jezelf als je niet toegeeft. Je kunt dit!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie