Glamour's daghoroscoop: woensdag 16 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Natuurlijk kun je dromen en fantaseren over de toekomst, maar je bereikt je doel pas door stappen te zetten. Wees vandaag praktisch en ga aan de slag.

STIER
21 april-20 mei

Als je de laatste tijd te maken had met irritaties of een machtsstrijd met iemand anders, is dit een prima moment om daar een eind aan te maken. Let it go!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Stress ligt weer eens op de loer en daar kun je op dit moment echt slecht mee omgaan. Laat je niet op de kast jagen en focus. Zo maak je het jezelf een stuk makkelijker.

KREEFT
22 juni-22 juli

Uit alle (nieuwe) informatie moet je de kern zien te halen. Gevoelsmatig zit je op koers, maar let op details. Die zijn in deze kwestie extra belangrijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het doet er niet toe wat anderen doen; het gaat er om wat jij doet. Vergelijk jezelf niet met anderen. Jij doet dingen op jouw manier. En dat is helemaal ok.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als er te veel keuzes zijn; schiet dan niet in de stress maar neem even de tijd om rustig na te denken. Als je dit duidelijk maakt, is daar vast wel begrip voor.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms neem je te veel hooi op je vork met als gevolg dat je slecht slaapt, enorm piekert of je gedachten niet kunt stoppen. Herkenbaar? Leg de lat even iets lager. l.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Kleine irritaties kun je niet helemaal voorkomen, maar je kunt bepaalde opmerkingen of blikken ook negeren. Niet alles heeft een uitgebreide analyse nodig!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Op de werkvloer ben je vandaag heel erg aanwezig. Prima, maar vergeet niet te luisteren naar de vragen of opmerkingen van je collega’s.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je weet precies wat je wil en als je het een beetje slim aanpakt, krijg je ook wat je wil. Wil je iemand beter leren kennen? Laat het duidelijk merken: flirt!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zit je niet lekker in je vel? Tob je ergens over? Maak je je zorgen over iets/iemand? Door erover te praten, worden veel zaken een stuk lichter.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt veel leren van het gedrag van anderen. Je hoeft alleen maar op te letten. Zo zie je snel hoe iets moet. Of hoe het beter kan.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie