Glamour's daghoroscoop: donderdag 17 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Overweeg je al een tijdje om je echt meer in te zetten voor je gezondheid? Dit is je kans! Zorg ervoor dat verleidingen zo ver mogelijk uit de buurt zijn.

STIER
21 april-20 mei

Een prima dag om extra je best te doen voor de liefde. Nee, het hoeft niet klef en overdreven, maar een beetje meer romantiek kan geen kwaad.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hebt de laatste tijd weinig tijd genomen om aan jezelf te werken. Op zich kwam dat niet verkeerd uit, maar je weet het: je kunt niet eindeloos weglopen voor bepaalde zaken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Vriendschappen zijn net zo belangrijk als de liefde. Dit is een prachtige dag om je vriendschappen te vieren en te laten merken hoe belangrijk ze voor je zijn.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je alle cijfers op een rijtje zet, zie je snel waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Wees desnoods een beetje streng voor jezelf als dat nodig is.

MAAGD
24 augustus-22 september

De nieuwe maan in jouw teken is het startschot om jezelf meer in de spotlights te zetten. Zin in een nieuwe look? Dit kan niet mislukken, dus ga ervoor.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Intuïtief zit je op het juiste spoor, maar dat betekent niet dat je gelijk hebt. Trek geen voorbarige conclusies en geef anderen het voordeel van de twijfel.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wat is voor jou het belangrijkst en waar droom je van? Als je dat helder hebt, kun je ermee aan de slag. Leuk: misschien gaat een wens in vervulling.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Op je werk krijg je de kans om te laten zien wat je in je mars hebt. Mensen letten niet alleen op je woorden, maar vooral ook op je daden!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is tijd om je te richten op de toekomst. Kijk naar hoe je leven nu is. Ben je ergens niet tevreden mee? Onthoud: jij bepaalt hoe ver sommige mensen kunnen gaan!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Juist door aandacht te besteden aan dingen die je eng of moeilijk vindt, kun je ze kleiner maken. Je hoeft het echt niet in je eentje te doen. Familie lijkt je onvoorwaardelijk te steunen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Over de liefde valt veel te vertellen, maar alleen jij en je liefste weten hoe het echt tussen jullie zit. Hoe lang is het geleden dat je ‘ik hou van je’ heb gezegd?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie