Glamour's daghoroscoop: vrijdag 18 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als het tussen jou en iemand anders niet helemaal lekker loopt, sluit je dan niet af. Probeer het uit te praten en doe iets met de kritiek die jouw kant op komt.

STIER
21 april-20 mei

Door het nuttige met het aangename te combineren, maak je van deze dag een succes. Ruim op, maak schoon, sorteer, ga sporten, kook, bak; kortom: kom in beweging!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Verassingen zijn vaak leuk. Niet alleen om te krijgen, maar ook om te geven. Dat ene plannetje is gewaagd, maar geeft de liefde wel een impuls. Durf je?

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij hebt minder last van de beperkingen dan veel anderen. Met dank aan je talent om jezelf te kunnen vermaken. Investeer vandaag in je huis/omgeving.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Waarom zou je níet groots uitpakken? Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. En als je de kans krijgt om te stralen, laat je die toch niet lopen?

MAAGD
24 augustus-22 september

Geld uitgeven aan dingen omdat ze goedkoop zijn, is pure geldverspilling. Je wordt blijer van kwaliteit dan van kwantiteit. Spaar desnoods nog even door.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms is het lekker om je hart te luchten, Weegschaal. De laatste tijd ervaar je aardig wat frustraties (over de liefde?) en erover praten is een prima uitlaatklep.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is niet gek als je je gedachten hardop uitspreekt, maar dat wil niet zeggen dat ze overal goed vallen. Je bent voor sommige mensen net iets te direct.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ben je onrustig, moe of zit je niet lekker in je vel? Dan is het misschien beter om een afspraak te verplaatsen. Pas op dat je jezelf niet afreageert op andere mensen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Heb je nog geen plannen voor het weekend? Je bent er hard aan toe om de sleur even te doorbreken. Je mag best iets meer onder de mensen komen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De deur achter je dichttrekken en alles even loslaten is helemaal geen slecht idee. Inspiratie nodig? Komt er aan! Je wordt vandaag en morgen op je wenken bediend.

VISSEN
20 februari-20 maart

Moeilijkheden in liefde? Melancholische bui? Moeite om iets te verwerken? Dat is helemaal niet zo gek, Vissen. Wees lief voor jezelf en sta deze gevoelens toe.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie