Glamour's daghoroscoop: zaterdag 19 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Grote kans dat je vandaag een pittige discussie voert waarbij de emoties hoog oplopen. Krop je gevoelens niet op, maar beheers jezelf wel. Voorkom een drama.

STIER
21 april-20 mei

Een heerlijke dag om je huis/omgeving te verfraaien. Heb je zin in een ander kleurtje op de muur of pak je het meteen groot aan? Aan ideeën ontbreekt het je niet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Heb je ergens (g)een goed gevoel over? De kans is groot dat je er toch naast zit, dus trek geen voorbarige conclusies. Over dit onderwerp is zwijgen vandaag goud.

KREEFT
22 juni-22 juli

De werkdruk is groot en ook in het weekend lijk je ermee bezig te zijn. Hm, laat het niet te ver gaan, Kreeft. Trek aan de bel als de hoeveelheid werk je te veel is.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Kritiek is soms overbodig! Let niet zo op de rare karaktertrekken van anderen. Focus je op jezelf en loop desnoods even weg als de ergernissen te groot worden. Zen!

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je precies weet hoeveel je ergens aan kunt besteden, maak je het jezelf een stuk makkelijker. Probeer vandaag een taak af te ronden. Die ligt er eigenlijk al te lang..

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een mooie dag om met vrienden door te brengen. Wissel ideeën en tips uit! En deel vooral jouw kennis en mening over een belangrijk onderwerp.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je niks aardigs kunt zeggen, zeg dan niets. Dat is in sommige situaties gewoon de slimste houding. Wie het laatst lacht, lacht het best. Onthoud dat maar.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

De kans bestaat dat je tegen het eind van de dag je mening over iets/iemand verandert. Slaap er gerust het spreekwoordelijke nachtje over want dit heeft tijd nodig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Mensen leunen op je en hebben jouw aandacht hard nodig. Dat ben je al gewend, maar vandaag wordt er een nog groter beroep op je gedaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als iets belangrijk voor je is, maak er dan werk van. Klagen over wat er niet deugt, is zonde van je tijd en energie. Spreek er over met de persoon die het betreft.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je dingen doet omdat het ‘moet’ kost het veel energie. Je loopt niet over van energie, dus doe één ding tegelijk en stop op tijd. Je hebt ook rust nodig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie