Glamour's daghoroscoop: zondag 20 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Stoppen of doorgaan? Blijven of gaan? Dit soort vragen zijn er vandaag volop. Je lijkt niet zo goed te weten wat je wilt. Of voel je je schuldig naar iemand anders?

STIER
21 april-20 mei

Met piekeren los je niets op. Als je dingen wil verbeteren, heb je dat voor een groot deel zelf in de hand. Geen excuses, maar aan de slag gaan!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Plezier maken is belangrijk, maar als je het idee hebt dat mensen alleen jouw vrolijke en gezellige kant willen zien, betaal je een hoge prijs…

KREEFT
22 juni-22 juli

Een vriend(in) lijkt een zeer impulsieve keus te maken. Of dit goed uitpakt? Ach, de tijd zal het leren. Je goede raad wordt in ieder geval niet gehoord…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Probeer een beetje flexibel te zijn. Soms is het beter om de lieve vrede te bewaren. Met charme en vriendelijkheid bereik je vandaag wel iets, maar het verricht geen wonderen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Sta je op je strepen? Welnee, je staat in je gelijk! En als je dat met feiten kunt bewijzen, is dat de beste manier om iemand anders de mond te snoeren.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het kost veel energie als je laat op de avond nog een fikse discussie op start. Weet waar je aan begint. Is dit echt een slapeloze nacht waard?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Mensen kunnen vandaag niet om je heen. Als jij je tanden ergens in zet, laat je niet los. Dat heeft zowel voor- als nadelen. Maar jij kunt op dit moment niet anders.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jaloezie haalt nooit het beste en het mooiste uit de mens omhoog. Misschien kun je beter toegeven als je er last van hebt, dan te doen alsof er niks aan de hand is…

STEENBOK
22 december-20 januari

De bemiddeling van iemand anders kan ervoor zorgen dat een lastige kwestie wordt opgelost. Misschien niet helemaal zoals je had gewenst, maar dit is beter dan niets.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De gemoederen lopen hoog op. Van het ene moment op het andere, slaat de sfeer om. Probeer de stress zo goed mogelijk te handelen. Leg om te beginnen de lat niet zo hoog.

VISSEN
20 februari-20 maart

Fantaseren is leuk, maar je kunt je er ook voor inzetten om een wens in vervulling te laten gaan. Begin bij het begin en sla geen stappen over.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie