Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Negen van Staven

Hoi lieve Ram. Je trekt deze week de Negen van Staven. Zie je even door de bomen het bos niet meer en ga je als tegenreactie in gevecht met jezelf? Je weet diep van binnen dat het allemaal schaduw gevechten zijn uit het verleden. Je kunt deze oude angsten en oordelen over jezelf alleen maar loslaten als ze er mogen zijn. Je zult zien dat ze dan vanzelf verdwijnen. En hoe meer jij met de flow meegaat, hoe meer energie je weer krijgt. Ga lekker in de natuur lopen. Zorg in ieder geval voor mooie en kleurrijke prikkels van buitenaf. Leef!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Bekers Tien

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week Bekers Tien. Jij hebt een regenboog in je wereld geschilderd met al je inzet en al je harde ‘gewerk’. Doordat je focus hebt gehouden op wat echt belangrijk voor je is, heb je nu dat voor elkaar wat echt belangrijk voor je is: happy family. Er is voorspoed en harmonie in je hart en daardoor creëer je een krachtveld van geluk om je heen. Deze kaart vraagt wel of je even een pas op de plaats maakt en geniet en niet doorschiet naar nog meer. Jij hebt in ieder geval; ‘happy house and happy love’ deze week.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Staven Schildknaap

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week de Staven Schildknaap. De kaart van Staven Schildknaap zegt dat je nieuwsgierig bent en dat je helemaal in beslag genomen wordt door je enthousiasme en doelen. Het gevaar is dat je zoveel dingen tegelijk leuk vindt, dat er van alles niets terecht komt. Geniet van je passie en vuur deze week, focus je alleen op dat wat je het allerleukste vindt. En bewaar de andere zaken gewoon tot volgende week. Maak een top tien en werk ze week voor week af met al je levenspower.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: De Ster

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt deze week De Ster. De Ster is de wenskaart. Wat zou je heel graag in je leven willen lieve Kreeft? Heb jij een top drie bucketlist paraat? Zo niet, schrijf je top drie op en kijk er niet van op, als je deze week al het nodige ziet verschijnen van wat er op je lijstje staat. Hoe mooi is dat! De Ster is ook de kaart van heling en zichtbaarheid. Jouw enthousiasme en levenslust lijkt deze week wel een vuurtoren en iedereen ziet je schoonheid van ver af! Jij bent normaliter niet iemand die graag op de voorgrond staat, maar deze week schijn je ‘Star Bright!’.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: De Keizerin

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week De Keizerin. Dit is een van de 78 kaarten, die het beste bij de Leeuw past. Het is de kaart van overvloed, weelde en schoonheid. Je kunt deze week weer extra overvloed en blessings ontvangen. Deze week komt ook moeiteloos jouw innerlijke schoonheid naar buiten. Zorg wel dat je anderen mee laat meedelen in deze Big Wave van zegeningen. Het is zalig om zoveel te ontvangen, maar aan het einde van de dag, is ‘rijk’ zijn, toch het mooist als je het viert met familie, vrienden en collega’s.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd Bekers: Pentakels Zeven

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week Pentakels Zeven. Jij bent een echte perfectionist en zal niet zo snel tevreden zijn. Terwijl een ander zou juichen als ze jouw resultaten zouden hebben. Je bent misschien zelfs heel ontevreden met Pentakels Zeven. Jij vindt dat je heel hard hebt gewerkt en had nog beter resultaat verwacht. Neem een beetje afstand van je eigen kritische blik. De zaken gaan echt voorspoedig, maar jij ziet het nog niet. Hoe het vroeger ging, is niet relevant meer lieve Maagd. Er is alleen maar nu. Accepteer dat please!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: De Magiër

Hallo lieve Weegschaal. Jij trekt deze week de tovenaarskaart uit het tarotdeck. Met deze krachtkaart, kun je deze week letterlijk alles tevoorschijn toveren wat je maar wilt. Het is allemaal een kwestie van focus. Als je een manifestatie-gedachte neemt en je bent alleen maar daar mee bezig, wordt het zichtbaar in je leven. Trust the proces, wat valt er te verliezen? Precies! Niets. Gooi al je ongeloof over board and rock the boat lieve Weegschaal. En het geldt ook voor negatieve gedachten, dat is praying voor wat je niet wilt.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Ridder van Zwaarden

Hoi lieve Schorpioen. Je trekt deze week de Ridder van Zwaarden. Dit is ‘The jump before your leap kaart’. Eerst doe je en achteraf kijk je of het nou wel zo verstandig was. Tot half november staat jou belangrijkste planeet Mars retrograde. Houdt het er maar op dat je een beetje dwars bent en ontvlambaarder dan normaal. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Het vergt wijsheid om het verschil te zien tussen nietsdoen en de juiste actie te ondernemen op het juiste moment.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Bekers Twee

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt deze week de kaart van de liefde; Bekers Twee. Het kan zijn dat er een nieuwe liefde je leven inloopt op een plek waar je het echt niet verwacht. Of dat je lekker zit te Netflixen en naar je huidige partner kijkt en hals over kop opnieuw verliefd wordt op hem of haar. Er is in ieder geval heel veel liefde om je heen. De officiële betekenis is ook wel dat je nu echt 100% verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk. Misschien heb je de afgelopen tijd wel te veel gezorgd voor anderen om je heen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Kracht

Hallo lieve Steenbok. Jij trekt deze week de Kracht kaart. De Kracht kaart vraagt je deze week om je innerlijke balans te herstellen. Het mag meer gaan om je binnenkant en minder wat anderen van je denken en vinden. Dat is best wel spannend voor je lieve Steenbok. Maar deze week gaat de Kracht kaart je helpen kwetsbaarder te zijn. Je bent zo bezig om al je aardse zaken op orde te krijgen dat je onderweg je hart helemaal vergeet. Als je in balans bent, gaat alles veel meer in de flow en kun je eigenlijk nog beter presteren.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Pentakels Ridder

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week De Pentakels Ridder. Deze ridder staat astrologisch voor Maagden, Steenbokken of Stieren. Het kan dus best zijn dat deze week, iemand met dit sterrenbeeld belangrijk voor jou is. Deze Aardetekens zijn niet zo ruimdenkend en snel als de watermannen. Het duurt gewoon wat langer voordat ze in de fik staan. Dus swipe ze niet meteen van tafel. Bedwing je eigen snelheid en kijk op je gemakje wat voor prachtige en wonderlijke zaken er naar de oppervlakte dwarrelen in je leven, als je iets langzamer gaat.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Acht van Staven

Hoi lieve Vis. Jij trekt deze week de Acht van staven. De traditionele betekenis is, dat je een boodschap krijgt, die heel veel zaken in je leven in een stroomversnelling brengen. Bedenk wel als je aan iets groots begint, dat je enthousiasme op z’n minst een paar maanden mee moet kunnen, om er echt een blijvend succes van te maken. Ga voor je ‘gogogo-race-mood’ dus eerst te raden bij een goede business coach of vriendin, die je een spiegel kan voorhouden. Durf naar het advies van anderen te luisteren en doe daarna volledig wat je hart je ingeeft.

tarot
Uitgeverij KoppenholThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie