Snap jij het nog? Dit is de meest gelikete TikTok aller tijden

TikTokker Bella Poarch harkte maar liefst 32,7 miljoen likes binnen met deze redelijk simpele video.

In de wereld van TikTok is het voor een millennial als ik redelijk moeilijk te bevatten wat er op de app populair is en wat niet. De meest populaire TikTokkers zijn voornamelijk héle knappe héle jonge meiden die dansjes doen, of een bende aan identieke jongens in witte hemden die flirty maar fronsend in de camera kijken en dan soms ineens opzij kijken. Ook de meest gelikete TikTok aller tijden is voor ons een beetje een raadsel.

M to the B – Bella Poarch

De allerpopulairste video op TikTok is afkomstig van Bella Poarch: het is een heel simpele video van een (ja, heel cute) meisje dat met haar hoofd knikt en gekke bekkies op een UK-Grime nummer. Met haar video haalde ze op het moment van publiceren 32,7 miljoen likes en 385 miljoen views. Wie is ze en waarom is dit populair?

Wie is Bella Poarch?

Bella Poarch is een 19-jarige viral ster die geboren werd in de Filippijnen en in Hawaii woont. Ze heeft in het Amerikaanse leger gezeten (already?) en werd populair op TikTok met het maken van playback-video's en video's over gamen. Ze heeft een lief koppie en een prachtig getatoeëerd lichaam dat ze met liefde showt – ze doet het dus goed bij iedere doelgroep, van kinderen tot gamers en anime-lovers tot hitsige boys.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat is het nummer 'M to the B'?

In 2016 bracht Noisey een docu uit over de diss rap-scene in het Engelse plaatsje Blackpool. Daar was het ontzettend populair om elkaar te dissen via grime tracks. Eén van de figuren die gevolgd wordt is Soph Aspin. Zij had beef met MC Millie B, een andere meid uit de Blackpool grime scene. Zij nam de track "Soph Aspin Send" op, waar het "M to the B" stukje in voor komt. Bekijk de heerlijk amateuristische KFC-clip van dat nummer hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur