De originele soundtrack van The Sims staat op Spotify

Nu het toch al lijkt alsof we in een simulatie leven... Why not lean into it?

Voor wie het nodig heeft op deze vrijdag: de volledige soundtrack van The Sims is te beluisteren op Spotify en ik moeten zeggen dat ik me geen betere soundtrack voor 2020 kan voorstellen. Wellicht biedt het rust om te doen alsof we allemaal Sims zijn in een simulatie bestuurd door een gefrustreerde 13-jarige. Mocht dat zo zijn en mijn Overlord leest mee: doe even een paar keer ctrl + shift + C en dan Rosebud. Thanks, boo.

De Sims soundtrack Spotify

De soundtrack, gecomponeerd door Marc Russo en Jerry Martin, is heerlijk audiobehang. Het is gemaakt om uren en uren en uren op rij op de achtergrond geluisterd te worden zonder vervelend te worden, en bevat een mix van pianomuziek en smooth jazz, met uitschieters naar bluegrass en bossanova. Dit moest de muziek worden die de meest natuurlijk soundtrack voor een mensenleven vormt.

Betere tijden

Naar mijn mening zijn de meest memorabele tracks zijn 'Mall Rat' en 'Neighborhood'. Die brengen me terug naar een tijd voor de pandemie, voor het betalen van rekeningen. De enige jongen die destijds mijn hart had gebroken was Spike van Buffy; hij wist niet dat ik bestond and also, ik was 11.

Klik hier om het album op Spotify te beluisteren om je linea recta terug je kindertijd in te schieten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur