Glamour's daghoroscoop: maandag 21 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Van je hobby je werk maken, is niet voor iedereen weggelegd, maar als je ergens een talent voor hebt, is het de moeite waard om er serieus over na te denken.

STIER
21 april-20 mei

Geef je gedachten de ruimte en denkt niet meteen dat iets niet haalbaar is. Er is veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Wees creatief!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een mooi moment om knopen door te hakken over iets dat je sterk bezighoudt. Je gezondheid verdient meer aandacht. Een gezonde(re) levensstijl is het antwoord.

KREEFT
22 juni-22 juli

Iedereen vindt het leuk om een beetje extra aandacht of compliment te krijgen. Door een aardig woord of gebaar maak je mensen blij. Simpel, maar effectief.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Reken vandaag niet al te veel op je geluk, maar blijf er met je aandacht bij. Let op details en vooral: accepteer dat sommige dingen gaan zoals ze gaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Heel goed dat je op dit moment vooral aan jezelf denkt. Een ander regelt jouw zaakjes immers niet voor jou. Let op details als het om je financiën gaat.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je krijgt geen hoogte van het gedrag van een vriend(in). Laat het maar even los; er komt vanzelf uitleg. Of niet. Bemoei je niet met zaken die je niet aangaan.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Het lukt uitstekend om jezelf te verwoorden. Dat niet iedereen blij is met wat je te zeggen hebt, doet er niet toe. Het is tijd dat je zegt waar het op staat.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Hoe harder jij weigert om in beweging te komen, hoe lastiger je het jezelf maakt. Go with the flow, Boogschutter. Sommige dingen zijn toe aan verandering…

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand probeert je op een nogal omslachtige manier iets duidelijk te maken. Jij snapt de goede bedoeling vast wel. Grijp je deze handreiking aan? Of is het genoeg geweest?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Geef aandacht aan je liefste! Maak een compliment, kook iets lekkers, geef die beloofde massage. Het maakt niet uit, als je maar aandacht geeft.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je doet behoorlijk ingewikkeld, Vissen! Waarom ben je niet iets duidelijker? Het ergste wat je kan overkomen, is een nee horen. Niet fijn. Wel duidelijk!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie