Glamour's daghoroscoop: woensdag 23 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je wil sommige mensen dolgraag de waarheid vertellen en je zoekt confrontaties op. Ai, dat kun je slimmer spelen, Ram. Beheers jezelf zo goed mogelijk.

STIER
21 april-20 mei

Het lukt je steeds beter om je grenzen te bewaken en om nee te zeggen. Toch verdwijnt die onrust daardoor niet. Zoek naar een positieve uitlaatklep.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Schiet niet meteen in de verdediging als mensen je ergens op wijzen. Opbouwende kritiek is waardevol. Tel dus tot tien voor je van je afbijt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je kunt sommige dingen nog zo strak plannen; uiteindelijk komt het er op aan of je flexibel kunt reageren op plotselinge gebeurtenissen. Hou rekening met het onverwachte.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Een prima periode om je te focussen op alles wat met communicatie te maken heeft. Daar heb je nu eindelijk wat meer tijd voor.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij ergert je gigantisch aan het gedrag van iemand en je laat dat duidelijk merken. Weet je zeker dat jaloezie hier geen grote rol in speelt?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Nu het Weegschaal seizoen officieel van start is gegaan, komen er ook nieuwe kansen. Bepaal wat jij de komende weken beslist wil bereiken en ga er voor!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

In jouw ogen wordt er te veel nadruk gelegd op onbelangrijke zaken, maar je moet het spel spelen volgens de regels. Je verandert een bedrijfscultuur niet in je eentje.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als naar jouw mening wordt gevraagd, gééf die dan. Je twijfelt soms te veel aan jezelf. Je hebt veel meer in je mars dan je denkt. Wees wat positiever over jezelf.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een prima dag om in jezelf te investeren. Dat kun je op diverse manieren doen: letterlijk of figuurlijk. Alles is goed, als je jezelf maar even centraal stelt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is helemaal niet erg als anderen het niet met je eens zijn. Dat weet je, maar toch raakt het je meer dan je lief is. Voel je je misschien buitengesloten?

VISSEN
20 februari-20 maart

Bad hair day of ‘niks’ om aan te trekken? Ha, je weet onderhand toch dat dit soort dagen gewoon weer voorbijgaan? Laat het je humeur er niet door niet verpesten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie