Glamour's daghoroscoop: donderdag 24 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Pas op dat je mensen niet beoordeelt op hun uiterlijk. Soms is ook die beroemde eerste indruk niet juist. Geef anderen vandaag het voordeel van de twijfel.

STIER
21 april-20 mei

Het is belangrijk om contact te onderhouden met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Ben je het niet eens met iemands’ gedrag? Daar mag je best voorzichtig iets over zeggen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een probleem tackel je het best door er even afstand van te nemen. Waarschijnlijk lukt het dan wel om een oplossing te vinden. Lastig? Ja, maar probeer het!

KREEFT
22 juni-22 juli

Romantiek en liefde gaan niet altijd over rozen. Jij kunt momenteel wakker liggen over de manier waarop iemand tegen je doet. Wanneer is het genoeg, Kreeft?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Voel je niet schuldig als je je eigen weg wil volgen. Niemand weet precies wat jij momenteel ervaart en bovendien hoef je daar geen verantwoording voor af te leggen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Multitasken yes or no? Het zou vandaag moeten lukken, op voorwaarde dat je niet toegeeft aan stress en paniek. Let op die momenten op je adem. Dat helpt écht!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het klinkt cheesy om je zegeningen te tellen, maar dit is een perfect moment om het te doen. Spreek je dankbaarheid uit voor de mensen die je onvoorwaardelijk steunen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Is die ander er echt voor je? Dat kan nu duidelijk worden. What you see, is what you get. Je hoeft je dus ook niet af te vragen wat iemand bedoelt met zijn/haar gedrag.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Geen woorden, maar daden. Daar is deze dag perfect geschikt voor. Verspil geen tijd en hou je verre van het geroddel. Laat dat maar aan anderen over.

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand heeft vandaag jouw tijd en aandacht nodig. Dat komt misschien helemaal niet goed uit, maar je begrijpt heel goed dat dit zo’n dag is waarop je geen nee kunt zeggen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Is het geen tijd om iemand los te laten? Je hebt lang genoeg gehoopt, maar het lijkt beter om voor jezelf te kiezen. Je kunt het, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Vriendschap is goud waard en jij hebt mensen in je leven die goud waard zijn. Als het niet lukt om elkaar te zien, is bellen natuurlijk een prima alternatief.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie