Glamour's daghoroscoop: vrijdag 25 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Neem niet alles zo persoonlijk op. Een afwijzing betekent niet dat jij als persoon niet wordt gewaardeerd. Je kunt niet altijd scoren, Ram. Kom op, schouders er onder en gaan!

STIER
21 april-20 mei

Ook kleine gebaren kunnen grote effecten hebben. Het hoeft niet altijd over the top te zijn. Vandaag geldt less is more. Dat bewijs krijg je beslist.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Soms is het prima om even op de rem te trappen en streng te zijn voor jezelf. Voor je energie en gezondheid werkt dat nu heel goed.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je kunt je natuurlijk verzetten tegen iemand anders, maar je kunt het ook op een andere manier aanpakken. If you can’t beat them; join them, luidt het gezegde.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Sommige dingen zijn niet (meer) goed voor je. Wees daar eerlijk over en kijk eens kritisch naar je slechte gewoontes. Waar wil je graag van af?

MAAGD
24 augustus-22 september

Grote kans dat dingen vandaag niet helemaal (of helemaal niet) naar wens gaan. Blijf kalm en doe gewoon wat er van je wordt verwacht. Zo ben jij de laatste die lacht.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je privéleven vraagt om aandacht! Stel prioriteiten en voel je vooral niet schuldig als dat betekent dat je een afspraak moet annuleren. Het is even niet anders.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je kunt niet tegen onrecht en het is logisch dat je aan de bel trekt als je ermee te maken krijgt. Voor jezelf (of iemand anders) opkomen is eerder een must dan een advies.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Hoe duidelijk wil je het hebben, Boogschutter? De antwoorden of reacties die je vandaag krijgt, veranderen hoogstwaarschijnlijk niet. Accepteer dat en wees realistisch.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent vandaag één brok power en wee degene die jou probeert te stoppen! Waar je ook over wil onderhandelen: niet over dat ene onderwerp. Je vecht voor je recht en je gelijk.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Geen zin in drukte of verplichtingen? Dat is helemaal niet gek, want je hebt best veel op je bord. Toch kunnen anderen daar niks aan doen, dus blijf geduldig.

VISSEN
20 februari-20 maart

Sommige mensen zijn wel erg nadrukkelijk aanwezig. Vind je het echt ok dat je zo gestuurd wordt? Nee? Dan is het tijd om je grenzen te stellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie