Glamour's daghoroscoop: zaterdag 26 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Benader een lastige situatie uiterst voorzichtig. Als je niet hóeft te reageren, doe het dan niet. Er komen betere dagen met betere kansen. Trek je nu even terug.

STIER
21 april-20 mei

Slecht weer is geen excuus om de hele dag binnen te blijven. Je snakt naar inspiratie en die vind je vandaag als je de deur uitgaat. Laat je verrassen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is soms belangrijk om uit te spreken hoe je ergens over denkt of voelt. Vooral als de ander er totaal anders over denkt. Wat er ook gebeurt: praat!

KREEFT
22 juni-22 juli

Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig om te ontdooien. Heb je daar begrip voor of vind je het genoeg geweest? Dit is geen dag om dingen te forceren, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een mooie dag voor liefde en vriendschap. Humor en complimentjes doen wonderen en breken het ijs in een ongemakkelijk situatie! Lach om je eigen blunders.

MAAGD
24 augustus-22 september

Pas op dat je jezelf vandaag niet gek maakt met allerlei gedachten! Je kunt ook te veel aandacht aan details en bijzaken geven. Zoek afleiding!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Niet iedereen heeft zin of tijd in jouw plannen. Balen, maar wat houdt je tegen? Voor de liefde kan dit een spannende dag worden. Gooi al je charmes in de strijd!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je zit niet met iedereen op dezelfde golflengte, maar móet dat eigenlijk? Leven en laten leven, Schorpioen. Op jou valt ook wel het een en ander aan te merken…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je dingen met plezier doet, voelt het bijna niet als werken. Dat geldt ook voor een flinke workout of een grote schoonmaakbeurt van je huis.

STEENBOK
22 december-20 januari

Of je het nu leuk vindt of niet; je bent een voorbeeld voor anderen. Deel je kennis en ervaring. En ja, je mag ook kritiek leveren als mensen om jouw hulp vragen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je creativiteit wil eruit, Waterman! Wacht niet tot deze bui voorbij is, maar geef gehoor aan deze impuls. Het levert je een hoop voordelen op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent nooit te oud om te leren! Als je de kans krijgt om iets nieuws te proberen, dóe dat dan. Het is goed om je jezelf te blijven ontwikkelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie