Glamour's daghoroscoop: zondag 27 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Pas op! Als je toch geen advies wil aannemen, waarom zou je dan hulp aan iemand anders vragen? Dat leidt vandaag alleen maar tot ergernissen of ruzie.

STIER
21 april-20 mei

Je reputatie wordt vandaag weer eens bevestigd. Hoe wil jij jezelf neerzetten? Als je dat van tevoren bedenkt, hou je de regie in handen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Doe vandaag zoveel mogelijk dingen waar je energie van krijgt. Hou je van lezen of wordt het een boswandeling? Of wil je dat recept eindelijk eens uitproberen?

KREEFT
22 juni-22 juli

Let vandaag extra goed op de manier waarop je communiceert. Je lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen vallen daar ook onder. Onderschat niet hoe belangrijk dit is.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe zit het met de liefde? Hebben jullie niet iets te weinig tijd voor elkaar gehad de laatste tijd? Dit is een prima dag om daar verandering in aan te brengen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Zelfs als de tijd dringt, is dat geen reden om toe te geven aan stress. Je kunt je nu geen meltdown veroorloven. Blijf kalm en stel prioriteiten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iedereen heeft het ‘druk’ maar zowel liefde als vriendschap heeft tijd en aandacht nodig. Wie mis je? Wie zou je meer willen zien of spreken? Zet die stap!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Sommige mensen drijven je tot wanhoop met hun gedrag. Als je niet in de positie verkeert om er iets van te zeggen, loop er dan voor weg. Dat mag gerust.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vandaag zie je mensen die je inspireren. Toch moet je zelf in actie komen als je iets wil veranderen. Door af te wachten, blijft alles bij het oude.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je mag anderen best aan hun woord houden, Steenbok. Je hebt er immers rekening mee gehouden. Stel je grenzen en maak duidelijk wat je niet (meer) pikt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Iemand in je omgeving heeft het niet makkelijk. Dat vind je heel erg, maar het is vooral vervelend dat je niets kunt doen. Denk je. Want een luisterend oor is ook fijn.

VISSEN
20 februari-20 maart

Less is vandaag beslist more! En het zorgt er ook voor dat jij tijd hebt om te genieten. Het is nergens voor nodig om het jezelf moeilijk te maken. Hou het simpel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie