Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Tien van Pentakels

Hoi lieve Ram. Jij trekt deze week de Tien van Pentakels. Deze tarotkaart zit vol positieve betekenissen en laat zien dat jij rijk bent op vele vlakken. Ook op financieel gebied, zul je een meevaller krijgen! Je hebt geen enkele reden om je zorgen te maken. Zalig toch?! En, lieve Ram, geloof alsjeblieft zelf ook in jouw eigen gelukkige toekomst. Het belangrijkste in het leven zijn de kleine dingen, die onbetaalbaar zijn. Geniet van je eigen nieuwsgierige en bij vlagen briljante geest. Het wordt tijd om je zegeningen te tellen!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Bekers Tien

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week Bekers Tien. Jij hebt een Happy House, Happy Life kaart in the pocket. Je hebt de regenboog helemaal voor jou alleen, compleet met harmonie en liefde. Hoe mooi is het, dat ook deze kaart jou de bevestiging geeft dat ‘There gonna be good times’. Er dus voorspoed in je wereld en in je hart. Je creëert door al dat geluk een krachtveld om je heen, dat magnetisch is voor anderen. Jij het in ieder geval The Lucky Ten uit het tarot deck en geniet daar deze week maar lekker van met iedereen die je lief is!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: De Ster

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt De Ster. Een kaart van heling en rust. Dat zegt niet dat je maar naar Netflix moet blijven turen en zelfs de re-runs kijkt van een slappe serie. Verlang jij met alles wat je in je hebt naar die nieuwe Chanel oorbellen of dat prachtige make-up setje van Lady Gaga? Of doe je liever een dutje? Het mag allemaal, want ook dat is heling. Ieder doet het op zijn eigen manier. De Ster is ook een wenskaart, dus jouw dromen komen nu eindelijk uit. Een zegening die zorgt voor de diepgang waarnaar jij zo verlangt, lieve Tweeling!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Pentakels negen

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt deze week Pentakels 9! De Negen van Pentakels is de kaart van: ‘Wat je zaait, zal je oogsten’. Of “What comes around goes around”, zingt Justin Timberlake, maar voor jou geldt de positieve versie van karma. En wat zalig dat je daar nu van mag gaan genieten. Als je goed naar de kaart kijkt, zie je een klein slakje op de voorgrond. Dat betekent dat de rijkdom, die deze kaart beloofd niet als een bliksemschicht uit de hemel komt vallen, maar zich in z’n eigen tijd aan je ontvouwt. Een principe dat jou als Kreeft, misschien te langzaam gaat, maar langzaam opbouwen, betekent blijvende voorspoed.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Rad van Fortuin

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week Rad van Fortuin. Jij twijfelt toch niet aan die ene grote beslissing die je nu echt moet gaan nemen? Het kan zijn dat je denkt dat alles te snel verandert om je heen. Dat klopt 100%. Deze kaart zegt dat alles voor je klaarligt om die nieuwe weg in te slaan en actie te ondernemen. Jij komt precies daar waar je moet zijn. Het universum praat tegen je met aanwijzingen over de nieuwe route. Luister naar je vuur en je intuïtie, lieve Leeuw! Jij gaat ook hier weer een groot succes van maken.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: De Maan

Hoi Lieve Maagd. Jij trekt deze week De maan. De maan verlicht alles wat tot nu toe niet heel duidelijk is geweest. Wat proberen mensen om je heen voor je te verbergen? Het geeft niets, want het komt deze week als vanzelf aan de oppervlakte drijven. Maar wat is er nog verborgen voor jezelf? Welke geheimen zijn er nog voor je te ontdekken? Durf je voorbij je eigen angsten te kijken? Deze week is een uitnodiging om alles waar je bang voor bent, in de ogen te kijken. Dus wees bereid om voorbij je schaduwzijde te kijken, dan kun jij een megasprong maken met behulp van De Maan.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Zwaarden Ridder

Hallo lieve Weegschaal. Jij trekt deze week Zwaarden Ridder. In het positieve geval; je hebt alle power om alles te overwinnen. In het negatieve geval: ‘een stier in een porseleinkast en alleen oog voor je eigen gewin’. Het is belangrijk lieve Weegschaal, dat jij al je diepgang en power inzet voor harmonie en liefde. Ook als je twijfelt of jij nou gelijk hebt of de ander. Als je nu je gelijk probeert te halen, loopt het echt uit op ruzie. Laat het universum je battle’s uitvechten en zorg dat je verbonden blijft met je hart. Dan komt het op een rustige manier allemaal goed.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Kracht

Hallo lieve Schorpioen. Jij trekt deze week de Kracht kaart. Je hebt normaal gesproken al enorm veel passie in je lijf, maar deze week mag je bewust wat meer balans aanbrengen tussen je power en je kwetsbaarheid. Als je in balans bent, gaat alles veel meer in de flow. Dan ontplof je niet bij het eerste onrechtvaardige wat je tegen komt en kun je van een afstandje rustig kijken, wat nou verstandig is om te doen. De leeuw op deze kaart symboliseert de sterke emoties die je soms dreigen te overspoelen. Breng wat zachtheid aan in je doen en handelen lieve Schorpioen, dat is ook veel fijner voor jezelf.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Bekers Zeven

Hoi lieve Boogschutter. Je trekt deze week Bekers Zeven. Je hebt een overvloed aan mogelijkheden. Maar weet je met al je vuur en passie nog wel wat het beste is voor jou? Het is belangrijk concreet en realistisch te blijven. Dat wil niet zeggen dat een bepaald plan niet uitvoerbaar is, maar wel dat het verstandig is om nog eens naar je plannen te kijken. Hoe haalbaar zijn die? Bedenk realistische kleine stappen en zie alles helder voor wat het is. En zodra jij je weer ongeduldig voelt worden, lieve Boogschutter, houd je even in. Alles verloopt volgens het grotere plan.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Bekers Vier

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week Bekers Vier. Het is belangrijk dat je deze week even een pas op de plaats maakt. Jij dendert graag door met al je aardse power, maar luister naar je lichaam lieve Steenbok. Of steek je je kop in het zand en sluit je je gevoelsmatig af voor je omgeving en ga je gewoon plat door de bocht en blijf je vol gas racen? Je kunt twee dingen doen. Gewoon een paar dagen bijslapen of genieten van een het laatste restje nazomer. Als je je daarna nog steeds niet energiek voelt, kijk dan waar jouw emotionele energie-lek zit.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Koningin van Staven

Hallo lieve Waterman. Jij trekt deze week De Koningin van Staven. Je zit statig en vol vertrouwen op je eigen troon in het leven op dit moment. Jouw houding duidt op moed, eerlijkheid, zelfvertrouwen en vooral wilskracht. Je bent deze week extra sterk en onafhankelijk. Je straalt natuurlijke schoonheid uit. Jij bent een intelligente vrouw, die exact weet wat ze wil. De leeuw op deze kaart symboliseert dat je wat extra macht en natuurlijke autoriteit van het universum krijgt deze week. En de zwarte poes geeft je wat extra intuïtiefs.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Hoge Priester

Hoi lieve Vissen. Jij trekt deze week de Hoge Priester. Je bent op zoek naar antwoorden, maar twijfelt ook vaak aan je eigen waarheid en kunnen. Dat hoeft niet lieve Vissen. Jij bent een waterteken en dat betekent ook dat jij echt een visie neer kunt leggen, met je hart en intuïtie. Jij voelt haarscherp aan wat er aan de hand is, als je een kamer binnenloopt. In combinatie met deze kaart ben jij nu de aangewezen persoon om anderen de antwoorden te geven. Wees af en toe stil en luister naar wat je buikgevoel tegen je zegt.

tarot
Uitgeverij KoppenholThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie