Glamour's daghoroscoop: maandag 28 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Wees vandaag voorzichtig met wat je zegt en tegen wie je het zegt. Je gevoel voor humor wordt namelijk niet door iedereen op juiste waarde geschat.

STIER
21 april-20 mei

Een mooie dag om dingen uit te spreken, glad te strijken, los te laten, te vergeten en te vergeven en opnieuw te beginnen. Zet die eerste stap!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ook bij routineklusjes is het belangrijk om je aandacht erbij te houden. Ongelukken zitten in een klein hoekje en het is zonde van je tijd als je werk voor niks is geweest.

KREEFT
22 juni-22 juli

Soms krijg je sneller inzicht in een situatie als je die moeilijke vragen tóch stelt. Uiteindelijk de beste optie, want van onzekerheid word je ook niet blij.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geef je visitekaartje vandaag af door snel to the point te komen. Uiteraard blijft het belangrijk om je woorden zorgvuldig te kiezen. Tact is noodzakelijk!

MAAGD
24 augustus-22 september

Een goede voorbereiding is vandaag nog belangrijker dan normaal gesproken. Als jij alles op een rijtje hebt, maakt dat een uitstekende indruk en onderscheid je jezelf van anderen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het nuttige met het aangename combineren is een superslimme zet. Hello werklunch! Zo hou je tijd over om vanavond aan je conditie te werken.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je laat er geen misverstanden over bestaan wat je wil. Prima om zo duidelijk te zijn, maar dat iemand niet tegenspreekt, betekent niet dat je je zin krijgt.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je hebt niks aan mensen die je keer op keer een rotgevoel bezorgen. Blijf niet hangen in situaties waar je down van wordt. Dat is nergens goed voor.

STEENBOK
22 december-20 januari

Geduld is een schone zaak, Steenbok. Daar heb je talent voor, alhoewel dat vandaag wat lastig ligt. Hou vol en kom niet te vroeg in actie. Wacht tot de tijd rijp is.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Geef toe aan die impuls, doe wat je denkt dat je moet doen of neem dat bijzondere aanbod aan. Je krijgt immers niet iedere dag zo’n buitenkansje.

VISSEN
20 februari-20 maart

Ontloopt iemand jou of is het allemaal toeval? Alleen jij weet hoe het tussen jou en iemand anders echt zit. Doe er iets aan als je er last van hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie