Glamour's daghoroscoop: woensdag 30 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt moe wakker worden. Het lijkt er op dat je vannacht veel hebt gedroomd. Heb je enig idee wat de symboliek is? Je bent iets aan het verwerken.

STIER
21 april-20 mei

Als je iemand vertelt hoe jij je voelt, zegt zijn/haar reactie alles. Je moet wel heel eerlijk zijn en bereid zijn om de waarheid onder ogen te zien.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je ideeën zijn goed, maar je brengt ze misschien niet duidelijk genoeg. Zorg ervoor dat de aandacht niet verslapt door helder en kort van stof te zijn.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je kunt je heel goed verplaatsen in anderen en eigenlijk weet je ook wel hoe ze hun problemen kunnen oplossen. Door vragen te stellen, stuur je een bepaalde kant op.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zonder dat je begrijpt waarom, is iemand onder de indruk van je. Wat in jouw ogen heel gewoon is, vindt iemand anders juist iets bijzonders. Pak dat compliment aan!

MAAGD
24 augustus-22 september

Krijg je maar geen hoogte van iemand? Worden je signalen en hints genegeerd? Als je zeker weet dat je duidelijk bent, zegt dat toch eigenlijk genoeg, Maagd?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je maakt het jezelf makkelijker als je wat flexibeler en relaxter kunt zijn op je werk. Maak je niet zo druk over dingen die je niet kunt veranderen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je afstand neemt van een lastige situatie, krijg je meer overzicht. Het is goed mogelijk dat je op dit moment even pas op de plaats moet maken. De zaak forceren, werkt niet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

De chaos lijkt je te overvallen. Eh, misschien toch maar eerst maar eens orde op zaken stellen? In een rommelige omgeving is het lastig om je te concentreren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ha, je vindt de juiste toon en daardoor krijg je veel voor elkaar. Zonder de goodwill van anderen zou het allemaal veel meer moeite kosten. Je houdt nog tijd over op deze manier.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms is het beter om niet te veel te zeggen. De ander lijkt niet in de mood om iets uit te spreken. Het levert je alleen maar bakken kritiek op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Intuïtief ben je vandaag opvallend sterk. Heb je het gevoel dat je iemand moet benaderen? Doe het! Tenzij het om iemand gaat die je te veel heeft gekwetst…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie