Glamour's daghoroscoop: donderdag 1 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vandaag ga je ervoor en laat je je niet tegenhouden. Prima plan, maar overdrijf niet. Als je weet hoe ver je kunt gaan, stoot je ook je neus niet.

STIER
21 april-20 mei

Superirritant dat je geen duidelijke antwoorden krijgt. Toch kun je daar nu niks aan veranderen. Laat je afleiden en focus je op iets/iemand anders.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Verdiep je in een onderwerp waar je moeite mee hebt. Bijt je er in vast en geef niet op. Alle begin is moeilijk, maar de aanhouder wint. Je kunt dit!

KREEFT
22 juni-22 juli

Dit wordt een drukke werkdag en er wordt veel van je verwacht. Concentreer je en dubbelcheck alles. Zo voorkom je een pijnlijke of kostbare fout.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hello gorgeous! Je krijgt vandaag veel voor elkaar als je je charme inzet en recht op je doel afgaat. Maak van deze dag een succes door actief te zijn.

MAAGD
24 augustus-22 september

Heel goed dat je je niet met een kluitje in het riet laat sturen. Bijt je vast en stop pas met onderzoeken en vragen stellen als je weet hoe iets in elkaar steekt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Daar sta je dan met je goede gedrag; het wordt niet gewaardeerd of het wordt verkeerd opgevat. Ai, pijnlijk, maar was je hier al niet voor gewaarschuwd?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je het laatste woord per se wil hebben, krijg je dat. Maar het maakt de situatie er niet makkelijker op. Pas op dat je de zaak niet op slot zet door koppigheid.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een prachtige dag om te vieren, te feesten, te genieten en vooral te doen waar je zin in hebt. Snipperdag? Doen! Nog mooier wordt het als je je vreugde deelt met anderen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als de thuissituatie te veel stress veroorzaakt, kom jij nergens aan toe. Wat wil (en kun) je er nú aan doen? Geef daar vandaag voorrang aan. De rest komt later wel.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De plicht roept en daar heb je nu wat meer moeite mee dan gewoonlijk. Is het de sfeer waar je last van hebt, of ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

VISSEN
20 februari-20 maart

De hulp van een vriend(in) is fantastisch, maar je moet een probleem uiteindelijk zelf oplossen. Verlies geen tijd aan achterom kijken. Je gaat die kant niet op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie