Glamour's daghoroscoop: vrijdag 2 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn. Of jij en je partner of collega denken totaal anders over een kwestie. Praat het uit, als het te veel spanning veroorzaakt.

STIER
21 april-20 mei

Als je ergens doodmoe van wordt, is het tijd om een knoop door te hakken. Niet kiezen, is ook kiezen. Verandering ontstaat pas als je in beweging komt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Over een financiële kwestie krijg je meer duidelijkheid. Dit is het en hier moet je het mee doen. Valt het mee of tegen? Dat hangt van je eigen verwachtingen af.

KREEFT
22 juni-22 juli

De een zegt dit, de ander vindt dat. Maar waarom hou jij je niet gewoon vast aan je eigen mening? Durf je voet bij stuk te houden tegen een meerdere? Tact is de oplossing!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Sla geen stappen over, Leeuw. Als je te hard van stapel loopt, maak je fouten. Je kunt geen onmiddellijke resultaten verwachten. In ieder geval niet over een ingewikkelde kwestie.

MAAGD
24 augustus-22 september

Grote kans dat dingen vandaag niet helemaal (of helemaal niet) naar wens gaan. Blijf kalm en doe gewoon wat er van je wordt verwacht. Zo ben jij de laatste die lacht.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voor jezelf opkomen is niet altijd makkelijk. Vooral omdat je slecht tegen conflicten kunt. De ander een stuk tegemoet komen, is prima. Maar denk ook aan je eigen belangen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Waar pieker jij zo over? Is het omdat je iets niet kunt verteren? Kun je het niet loslaten? Het is misschien eng, maar echt, je klaar voor een volgende stap.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt er niet tegen als mensen je claimen. Het zorgt er alleen maar voor dat je je hakken in het zand zet. Door je grenzen vriendelijk maar beslist te stellen, los je dit op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Werk: druk. Thuis: druk. Jijzelf: verbeten en vastberaden. Je kunt beter één ding goed doen, dan een paar dingen half. Je weet zelf wat nu het belangrijkst is.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Door een beetje flexibel te zijn en van kleine dingen iets groots te maken, maak je iets bijzonders van deze dag. Je inspireert ook andere mensen! Hoe fijn is dat?!

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is goed als je wat realistischer bent over bepaalde zaken. In ieder geval voor je portemonnee. Het is geen ramp om wat strenger te zijn voor jezelf…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie