Glamour's daghoroscoop: zaterdag 3 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vooral in de ochtend heb je de neiging om te fel of te emotioneel te reageren. Het is allemaal niet bedoeld zoals jij het opvat. Trek je lange tenen in!

STIER
21 april-20 mei

Heb je eindelijk tijd voor jezelf, heb je nergens zin in. Laat de dag rustig opstarten en maak het jezelf makkelijk. Het is tenslotte weekend. En het wordt waarschijnlijk laat.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je vrij bent, gebruik dit weekend dan niet alleen om de noodzakelijk klusjes af te werken, maar ook om te ontspannen. Daar ben je zo hard aan toe.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het lijkt er op dat je aan het werk bent of in je hoofd druk bent met je werk. Gelukkig ziet de avond er een stuk relaxter uit. Lang leve de vriendschap!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is helemaal niet zo lastig om een idee los te laten. Jij ziet namelijk snel weer een nieuwe kans voor iets anders. En dat zou wel eens veel beter voor je kunnen uitpakken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Stille wateren hebben diepe gronden. Jij praat niet makkelijk over dingen die je echt dwars zitten. Toch is er een persoon bij wie je je hart kunt luchten. Het is tijd…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Niet iedereen heeft zin of tijd in jouw plannen. Balen, maar wat houdt je tegen? Voor de liefde kan dit een spannende dag worden. Gooi al je charmes in de strijd!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je zit niet met iedereen op dezelfde golflengte, maar móet dat eigenlijk? Leven en laten leven, Schorpioen. Op jou valt ook wel het een en ander aan te merken…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Goedkoop is niet altijd duurkoop, maar voldoet vaak toch niet helemaal aan je verwachtingen. Als je niet 100% overtuigd bent, koop het dan niet. Better safe than sorry.

STEENBOK
22 december-20 januari

Oei, hopelijk waait je chagrijnige bui heel snel over, want er hangt beslist onweer in de lucht. Mensen kunnen je vooral tot de middag beter even met rust laten.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Of jouw wil wet is? Het zou fijn zijn je meteen je zin kreeg. Helaas zul je vandaag flink moeten onderhandelen. En dan nog is er geen garantie dat je krijgt wat je wil.

VISSEN
20 februari-20 maart

Samen shoppen is fun, maar hou er rekening mee dat je met dit persoon waarschijnlijk meer uitgeeft dan je van plan was. Bewaak je grenzen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie