Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Bekers Zes

Hoi lieve Ram. Je trekt deze week Bekers Zes. De kaart van plezier en liefde. Jij bent een echt vuurteken lieve Ram en dat betekent ook dat jouw hart vleugels heeft en je zo van de ene naar de anderen liefde kunt fladderen. Deze week krijg je een verrassing want deze kaart kan betekenen dat er een Lover uit het verleden opduikt. Bekers zes is de kaart, die je kunt zien als een warm bad, vol liefde, veiligheid, verbinding, vlinders en vertrouwen. Geniet ervan. Maar zeg wel van tevoren even Lieve Ram hoe luchtig je hart is.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Bekers Schildknaap

Hallo lieve Stier. Jij trekt deze week Bekers Schildknaap. Wat een prachtige lieve kaart is dit. Het zegt dat je op het gebied van liefde alle pijn achter je hebt gelaten en dat je opnieuw iemand je liefde aan wilt bieden. Of dat iemand jou zijn pure, oprechte, onschuldige kinderlijke en mooie liefde aanbiedt. Het betekent in ieder geval dat er een belofte is voor een nieuw begin. Het kan ook betekenen dat je iets uit het verleden terugvindt, waar je ooit heel veel van gehouden hebt.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Staven Twee

Hallo lieve Tweeling. Jij trekt deze week Staven twee. Staven twee is een verbindings- en samenwerkingskaart. Een jonge man, die natuurlijk ook voor een vrouw kan staan, staat met een wereldbol in zijn rechterhand. Hij heeft dus letterlijk de wereld in zijn hand. In zijn linkerhand heeft hij de staaf vast. Zijn linkerhand staat voor zijn binnenwereld en gevoel. Hij weet dus precies wat hij wil, alleen nog niet zo goed hoe hij daar moet komen. Laat het plan rustig aan jou ontvouwen lieve Tweeling. Dit is een organisch proces, jij hoeft het alleen te omarmen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: De Hogepriester

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week de kaart van de Hogepriester. Naast jouw vurige en trotse aard, zorgt jouw analytische geest dat je ook heel genuanceerd kunt zijn. Maar deze week heb je behoefte aan diepere emotionele inzichten en ben je filosofischer dan anders. Je verlangt gewoon naar grote en diepe waarheden. Luister en wees stil; de Hogepriester gaat je deze week bijstaan. En laat de buitenwereld een hele andere kant van jou zien, die misschien wel voor nieuwe vriendschappen kunnen zorgen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Acht van Staven

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week Acht van Staven. Deze kaart staat voor actie en vuur. Het is ook de kaart van snelle communicatie of een boodschap. Misschien is het al een tijdje stil om je heen en had je allang een antwoord verwacht van een oude vriend, lover of business gesprek. Dat kan deze week zomaar opeens razendsnel gebeuren. Als je advies nodig hebt aangaande je baan of je business, is het verstandig bij een goede business coach of vriendin, om raad te vragen. En wees deze week alsjeblieft niet eigenwijs.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Zwaarden Zes

Hallo lieve Weegschaal. Jij trekt deze week de Zwaarden Zes. Deze week ga je een grote transformatie maken, want je gaat oude angsten van je afschudden. Traditioneel staat deze kaart voor reizen en bewegen. Maar je kunt het ook als een metafoor zien en dat betekent: reizen in jezelf. Het kan dus deze week tijd zijn, dat je naar stukken in jezelf gaat, waar je liever niet naar wilt kijken. Het mooie van angsten is, dat als je ze echt durft te voelen, ze heel vaak als vanzelf oplossen. Zwaarden Zes gaat je daarbij liefdevol helpen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: De Magiër

Hallo lieve Schorpioen. Jij trekt deze week de Magiër. De Magiër is de hoogste toverkaart uit het deck. Er is niets wat jij niet deze week tevoorschijn kunt toveren. De enige uitdaging die je hebt, is dat je wordt overmand door je eigen gevoelens. Het is daarom essentieel dat je even wat extra tijd voor jezelf neemt en goed luister of de signalen die je oppikt, wel degelijk van jezelf zijn. Je bent de meest gevoeligste (samen met Vissen) uit de dierenriem. Jij kunt deze week, in rust, heel goed aanvoelen wat er moet gebeuren. En zult dat succesvol manifesteren.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Ridder van Pentakels

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt deze week Pentakels Ridder. Deze ridder heeft totaal geen haast. Hij weet diep van binnen dat zaken altijd organisch en rustig moeten groeien. Alles gebeurt in zijn eigen tijd. Aan grassprietjes trekken heeft geen enkele zin. Dat is een mooie les voor jou lieve Boogschutter, want met je vuur wil je heel graag voor de getijen uitrennen. Deze week, mag je de vaart eruit halen en heerlijk s’ avonds languit luieren op de bank met een supertevreden gevoel vertrouwen in je hart: alles zal goedkomen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Negen van Pentakels

Hallo lieve Steenbok. Jij trekt deze week Negen van Pentakels! Deze kaart staat voor financiële overvloed. Hoe fijn is dat lieve Steenbok dat in deze onzekere tijden, waarin de meeste van ons met hun neus in een mondkapje lopen en zich belemmerd voelen om helemaal voluit te kunnen leven, jij helemaal kunt doen wat jij het beste doet: voorspoed creëren. Maar kijk goed! Het slakje kruipt langzaam naar de andere kant van de kaart. Het succes komt jouw kant op, maar langzamer dan jij wilt. Heb vertrouwen net als deze ridder.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: De Maan

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week De maan. Jij bent gek op geheimen analytisch te ontrafelen met je nuchtere aard. Maar wat jij vergeet lieve Waterman, is dat de Maan alles verlicht wat tot nu toe verborgen is gebleven voor jezelf. Spring deze week over je eigen schaduw en brein heen. Zaken diep doorvoelen en je kwetsbaarheid tonen, zal je alleen maar nog sterker maken. De Maan in je legging betekent ook dat je door anderen heen kan kijken en ze een spiegel voorhouden, als dat nodig is.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Bekers Tien

Hoi lieve Vissen. Jij trekt deze week Bekers Tien. Wat veel mensen niet over Visjes weten, is dat ze heel romantisch zijn. En hoe mooi dat jij ‘thuis’ eigenhandig een regenboog in je wereld hebt gemanifesteerd. En door al dat geluk, creëer jij een aura om je heen, dat magnetisch en heel sexy is voor anderen. Jij hebt deze week The Lucky Ten en geniet daar maar lekker van met iedereen die je lief is! Het zal je de harmonie geven, die zo ontzettend belangrijk voor je is in dit leven.

tarot
Uitgeverij KoppenholThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie