Influencers betrapt op gebruiken neppe 'private jet' in hun selfies

Geloof niet alles wat je op Instagram ziet

jonas brothers arrive in uk on private jet
Dave HoganGetty Images

Dat je niet alles moet geloven wat je op Instagram ziet is inmiddels hopelijk wel duidelijk (looking at you, Khloé), maar soms staan we nog versteld van de leugens waar mensen mee weg proberen te komen. Heb je de afgelopen tijd je favoriete influencers zien flexen met een ritje in een privévliegtuig? Controleer dan heel even of het interieur overeenkomt met deze set in LA. Enkele influencers zijn betrapt op het gebruiken van een ruimte met privéjet-decor, die voor €55 per uur te huur is via Peerspace.

Net als de Kardashians

Als Kim Kardashian & Co iets doen of hebben, is er altijd een horde aan influencers die hetzelfde wil. Enige verschil: de Kardashian-Jenners zijn multimiljonairs, en een enkeling zelf miljardair. Een ritje in een privéjet is voor hun bijna gratis, maar voor de gewone stervelingen onder ons is het onbetaalbaar: een vlucht van een uurtje (en retour) in echt de meest karige privéjet kost zo'n €10.000. Wil je zo'n luxe met prachtige fauteuils en the whole shebang, dan zit je op zo'n €20.000 voor een uurtje heen en een uurtje terug. Kylie kocht haar eigen privéjet voor meer dan €100 miljoen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Alles is nep

Een Twitter-gebruiker ontdekte de hoax: "Ik kom er net achter dat LA Instagram-meissies sets in studio's gebruiken die op privéjets lijken voor hun foto's. Bizar om te bedenken dat alles wat je te zien krijgt gewoon nep kan zijn. De set, de kleding, het lichaam. Ik weet niet meer wat ik moet geloven," schreef ze.

En ja hoor, binnen no time doken de eerste foto's van influencers in hun 'privéjet' op. Influencer Azra Mian heeft inmiddels haar caption veranderd en haar comments uitgezet, maar de foto in het nepvliegtuig staat er nog steeds op. Bij andere influencers stromen de 'fake plane'-comments gestaag binnen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur