Glamour's daghoroscoop: maandag 5 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Als er voor je gevoel iets niet klopt; wát ontbreekt er dan? Als je dat voor jezelf kunt verwoorden, kun je het ook aan iemand anders uitleggen.

STIER
21 april-20 mei

Je inzet en plichtsgevoel staan vandaag op de hoogste stand. Ook al moet je het in je eentje doen: doe wat je vindt dat je moet doen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het kost veel energie als je blijft piekeren over het gedrag van iemand anders. Misschien ligt het gewoon aan de ander. Dat kan ook hè? Zoek de schuld niet meteen bij jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als mensen een beroep op je doen, ben je er. Gewoon omdat vriendschap ook betekent dat je soms je eigen plannen opzij zet voor een ander. Top!

LEEUW
23 juli-23 augustus

En dan ineens is ‘ie er`: die vreselijk onhandige opmerking. Excuses aanbieden mag, maar troost je met de gedachte dat eerlijkheid het langst duurt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het zit mee! En niet zo’n beetje ook. Je uitstraling is prettig waardoor mensen op je afstappen. Ook voor de liefde kan dit een mooie dag worden. Geniet er van!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een dag vol verrassingen, onverwachte ontmoetingen en bijzondere berichten. Op sommige zaken kun je beter niet impulsief reageren. Denk er eerst goed over na.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Ben je nog aan het bijkomen van de actie van iemand anders? Verspil er niet te veel aandacht aan, want daarmee maak je het groter dan het is.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Nieuwe week, nieuwe kansen. Begin gewoon (opnieuw) en zorg dat je gemotiveerd blijft. Met een beetje discipline kom je een heel eind en voel je je stukken beter.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms mag je best beginnen met het leukste. En je hoeft het lekkerste ook niet altijd voor het laatst te bewaren. Doe vandaag vooral waar jij je goed bij voelt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Langzaam maar zeker begin je iets onder de knie te krijgen. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om vol te houden. De eerste resultaten worden duidelijk zichtbaar.

VISSEN
20 februari-20 maart

Laat je gedachten niet alle kanten opgaan als een situatie daardoor moeilijker wordt. Hou je aan je agenda. Deze dag vraagt om structuur en een strakke planning.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie