Glamour's daghoroscoop: dinsdag 6 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hoe belangrijk is het eigenlijk om het laatste woord te hebben? Is het niet slimmer om te zwijgen en af te wachten hoe een situatie zich ontwikkelt? Inderdaad!

STIER
21 april-20 mei

Druk uitoefenen kan vandaag tegen je werken, want de ander is hypergevoelig voor iedere vorm van manipulatie. Doe je eigen ding en werk zelfstandig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er is misschien reden om ergens over te treuren, maar blijf niet hangen in het verleden. Je maakt het jezelf lastiger dan nodig is op deze manier.

KREEFT
22 juni-22 juli

Kun je ergens je vinger niet op leggen maar voel je aan je water dat er iets aan de hand is? Trek geen voorbarige conclusies, maar loop alle feiten gerust nog eens na.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat kleine ergernissen niet uitgroeien tot iets groots. Vooral op de werkvloer kan dit spelen. Je hoeft geen vrienden met je collega’s te zijn; je moet met ze samenwerken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Probeer wat meer rust en structuur in je gedachten. Je schiet alle kanten op en dat veroorzaakt stress. Maak je niet druk; je komt heel goed over op iemand anders…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vandaag lig je op ramkoers en laat je het er niet bij zitten als andere mensen je onbehoorlijk benaderen. Probeer dat rotgevoel erover snel los te laten.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je ergert je stevig aan het grillige gedrag van iemand anders. Logisch dat je er iets over zegt, maar eenmaal uitgesproken woorden kun je niet meer ongezegd maken….

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je lief kan wel een beetje extra aandacht gebruiken. Hij/zij tobt ergens over maar wil jou daar niet mee lastigvallen. Laat merken dat je er bent.

STEENBOK
22 december-20 januari

Totaal onverwacht kan iets uit het verleden ineens weer opspelen. Geen reden voor paniek, maar het is logisch dat je dit even op een rijtje moet zetten.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je dan toch nog niet weet hoe je iets precies wil aanpakken, kun je het net zo goed op een nieuwe manier proberen. Wees creatief, want daar kom je ver mee!

VISSEN
20 februari-20 maart

Een probleem los je vandaag op door logisch na te denken, op tijd te beginnen en één ding tegelijk te doen. Multitasken is nu niet jouw sterkste punt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie