Glamour's daghoroscoop: woensdag 7 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Geef niet op als het tegen zit! De kunst is om je tijd en energie beter te doseren. Als dat lukt, kun je vandaag veel bereiken. En nog fijner: die ene klus afronden.

STIER
21 april-20 mei

Het is vandaag op eieren lopen en woorden vallen snel verkeerd. Op de een of andere manier lijken jij en iemand anders (weer!) elkaar in de haren te zitten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Aan sommige dingen kun je niets veranderen, maar als jij er op een andere manier naar gaat kijken, veranderen ze uiteindelijk toch. Precies wat je wil!

KREEFT
22 juni-22 juli

Een woord, blik of gebaar van iemand anders laat je maar niet los. Wordt er echt mee bedoeld wat je denkt? Waarschijnlijk niet, maar je kunt natuurlijk om uitleg vragen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Iemand stelt prijs op je mening of advies, maar je kunt ook té eerlijk zijn. Het is een kwestie van de juiste woorden en toon vinden. Tact is vandaag extra belangrijk.

MAAGD
24 augustus-22 september

Krijg je maar geen hoogte van iemand? Worden je signalen en hints genegeerd? Als je zeker weet dat je duidelijk bent, zegt dat toch eigenlijk genoeg, Maagd?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je maakt het jezelf makkelijker als je wat flexibeler en relaxter kunt zijn op je werk. Maak je niet zo druk over dingen die je niet kunt veranderen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Van een ruzie of meningsverschil word je naar. Het doet je zelfs meer dan je wil toegeven, alhoewel je felle reactie genoeg zegt. Laat je niet zo op de kast jagen!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een mooie dag voor liefde en vriendschap. Toch kun je het lot een handje helpen door het initiatief te nemen. Zet je over je eventuele verlegenheid heen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Misschien verwacht je te veel van anderen, Steenbok. Niet iedereen heeft de kracht en het uithoudingsvermogen om te doen wat jij doet. Begrip is het magische woord.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zwijgen is goud! Je kunt vandaag beter op het puntje van je tong bijten dan je gedachten hardop uit te spreken. Dat kost je namelijk meer dan je lief is.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet iedereen denkt en voelt zoals jij. Ga er dus niet van uit dat je op dezelfde lijn zit als anderen. De verschillen zijn misschien zelfs groter dan je denkt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie