Glamour's daghoroscoop: donderdag 8 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je even niet weet wat de beste keus is, neem dan de tijd. Het is slim dat je over een bepaald onderwerp zoveel mogelijk zekerheid wil hebben.

STIER
21 april-20 mei

De samenwerking met anderen staat vandaag onder druk. De ander is ook niet perfect, maar jouw super eigenwijze gedrag is olie op het vuur.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er is een verschil tussen ergens diep over nadenken en bijna geobsedeerd raken. Je lijkt daar momenteel gevoelig voor. Beteugel je mind zo goed mogelijk en neem niet alles zo serieus.

KREEFT
22 juni-22 juli

Is er sprake van telepathie of is het toeval? In ieder geval kun je vandaag de meest ‘toevallige’ situaties meemaken. Let er maar eens op hoe vaak het gebeurt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Waar denk je zo veel over na? Over wie praat je momenteel zo veel? Het is wel duidelijk waar (of naar wie) jouw belangstelling naar uit gaat.

MAAGD
24 augustus-22 september

Discussiëren is prima, maar pas op dat je niet verzandt in een welles-nietes situatie. De ander laat zich niet overtuigen, dus verspil je energie niet.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iemand probeert je uit de tent te lokken, te verleiden, om te praten. Leuk, al die belangstelling, maar wees gerust een beetje voorzichtig met je hart.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je laat het er niet bij zitten als anderen je tekort doen of irriteren. Als je er iets van zegt, draai dan niet om de hete brij heen. Je moet soms voor jezelf opkomen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Natuurlijk kun je in je eentje dat plan uitvoeren, maar het is toch veel gezelliger met iemand anders? Op een spontane uitnodiging mag je voorzichtig op een ja rekenen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Dat ongemakkelijke gevoel verdwijnt niet door het te negeren, Steenbok. Kijk er naar en sta deze emoties toe. Doe vandaag iets aardigs voor een ander.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je partner, collega of liefste wil het ergens over hebben, maar doet misschien nogal omslachtig. Je kunt helpen door het onderwerp zelf aan te snijden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Probeer wat meer te ontspannen. Je kunt natuurlijk op de bank ploffen, maar het gaat erom dat je je hoofd kunt leegmaken. Daar zit het probleem namelijk: te veel gepieker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie