Glamour's daghoroscoop: vrijdag 9 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Door te drammen, krijg je je zin niet. Je bent momenteel iets te veel op jezelf gericht, waardoor de samenwerking met anderen onder druk komt te staan.

STIER
21 april-20 mei

Discussies over geld kunnen uit de hand lopen en irritaties veroorzaken. Luister naar de mening van de ander en neem de tijd om redelijk en kalm te reageren.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je het bewijs krijgt dat iets werkt, hou dan vol. Wat nu nog moeite kost, wordt uiteindelijk een vanzelfsprekendheid. Het komt echt goed, als je er maar in gelooft.

KREEFT
22 juni-22 juli

De oplossing die je ergens voor bedenkt, getuigt van inzicht en talent. Je bent tot veel meer in staat dan je wel eens denkt. Luister meer naar jezelf en minder naar anderen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent, kalm blijft en niet in de stress schiet. Je wordt vandaag op de proef gesteld en dit is de kans om jezelf te bewijzen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je gevoel over iemand klopt, maar je schiet er weinig mee op als de communicatie niet lekker loopt. Zet de eerste stap en neem contact op.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Zit je niet lekker in je vel? Begin er eens mee me je niet zoveel aan te trekken van anderen. En laat je verwachting over iemand los. Misschien wil je meer dan mogelijk is…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Durf je op je gevoel af te gaan en dat ook uit te spreken? Het hoeft niet perfect te zijn; mensen begrijpen wat je bedoelt en waarderen het als je vanuit je hart spreekt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hoeft een afspraak niet te annuleren als je eerlijk bent over de reden. Je moet op dit moment extra voorzichtig zijn met je geld. Goedkopere opties zijn er ook!

STEENBOK
22 december-20 januari

Er hangt spanning in de lucht. Niet alleen thuis, maar ook op je werk. Eerlijk? Je legt de lat zo enorm hoog, dat je het jezelf (en anderen) moeilijk maakt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Aan sommige situaties kun je niets veranderen. Omdat ze voorbij zijn en in het verleden horen. Het is niet makkelijk, maar je kunt het. Vertrouw daar gerust wat meer op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Heb je al plannen voor het weekend? Laat je niet tegenhouden door het weer of andere hindernissen. Voor de liefde kan dit een prachtige dag worden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie