Glamour's daghoroscoop: zaterdag 10 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Seinen staan op rood, irritaties hangen in de lucht en je stevent op een confrontatie af. Je zelfbeheersing wordt vandaag tot het uiterste beproefd.

STIER
21 april-20 mei

Vrije dag? Het is een prima idee om je niet te veel aan te trekken van anderen, maar gewoon je eigen ding te doen. Stort je op je (nieuwe) hobby.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Verstand op nul, blik op oneindig. Dit is zo’n dag waarop je niet moet sippen over wat je mist, maar je moet storten op dingen die moeten gebeuren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Stel je een fiets voor met vierkante wielen. Daar zit je vandaag op, dus bereid je voor op een bumpy ride. Heb je er voor over, want je wil gewoon je plannen doorzetten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat je niet op de kast jagen door provocerende opmerkingen van anderen. Wedstrijdje? Onderschat de tegenstander niet en geef alles wat je hebt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een prachtige dag om aan de liefde te besteden. Verplaats je in de ander en pas je eigen plannen aan. Voor een keer is dat helemaal niet erg. Integendeel zelfs.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vandaag blijf je liever een beetje op de achtergrond, maar of dat lukt valt te betwijfelen. Je komt hoe dan ook in de belangstelling te staan. Geef je er maar aan over.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je creatieve talenten willen vandaag de ruimte krijgen! Geef er aan toe, want dit talent levert niet alleen mooie resultaten maar ook een goed gevoel op.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Heb je echt geldzorgen of ben je gewoon uitermate voorzichtig? Wees gerust zuinig als je wil, maar wek niet de indruk dat je nauwelijks kunt rondkomen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt vandaag een krachtige tegenstander en mensen reageren fel op je. Reken niet te veel op steun uit de omgeving. Jij moet zelf de kastanjes uit het vuur halen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is helemaal niet erg dat je het eventjes niet weet. Als je behoefte hebt aan rust of een kleine time-out is dat helemaal prima. Je weet zelf waar je behoefte aan hebt.

VISSEN
20 februari-20 maart

De drukte in je omgeving is misschien meer dan je lief is. Voelt het niet goed? Maak dan dat je weg komt. Je bent niet verplicht om te doen wat anderen doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie