Glamour's daghoroscoop: zondag 11 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je te lang aarzelt, gaat een mooie kans voorbij. Zie je iets waar je je enorm aan stoort? Daar mag je best iets over zeggen. Onrecht kun je immers niet aanzien.

STIER
21 april-20 mei

Je mag best iets minder serieus zijn, Stier. Je neemt sommige dingen echt veel te zwaar op. Probeer je niet zo druk te maken over zaken (en mensen) die je niet kunt veranderen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een prima dag om bij te praten met een aantal mensen. Dat kan in het echt, maar via de telefoon of skype kun je de draad ook weer oppakken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zaken en privé met elkaar mengen? Mwah, meestal is dat niet echt een goed idee. Alleen als er hele goede afspraken worden gemaakt over geld kun je problemen voorkomen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het moet wel heel gek lopen als je vandaag niet je zin krijgt. Zet je charme in en gebruik je fantasie en creatieve talenten. Jij kunt van niets iets heel bijzonders maken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als er zaken zijn die je niet begrijpt, stel dan vragen. Zo voorkom je dat je het groter maakt dan het is. Het is echt niet nodig om overal iets achter te zoeken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is makkelijk om met mensen om te gaan die jouw visie delen, maar niet iedereen is het met je eens. Wie kaatst kan de bal verwachten….

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Op je werk zijn wat obstakels, maar kun je daar iemand de schuld van geven? Misschien helpt het als je kritiek en oplossingen op papier zet. Bespreek ze op een later moment.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je zelfvertrouwen is de laatste tijd niet in topconditie, maar als iemand je vandaag een mooi compliment geeft, is dat 100 procent verdient. Pak aan!

STEENBOK
22 december-20 januari

Vandaag lijk je niet in de stemming om veel drukte om je heen te hebben. Als jij je grenzen niet stelt, wordt het een lange en vermoeiende dag. Kom voor jezelf op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms ontkom je er echt niet aan om rekening te houden met anderen. Je eigen plannen kunnen vandaag misschien niet doorgaan, maar je doet anderen een groot plezier.

VISSEN
20 februari-20 maart

Maak je niet zo druk als iets niet perfect is. Je legt de lat soms zo hoog dat je teleurgesteld wordt door je eigen hoge verwachtingen. Neem de dag zoals die komt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie