Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Koningin van Pentakels

Hallo lieve Ram. Jij trekt deze week De Koningin van Pentakels. Deze kaart zegt dat jij je financiën echt goed op orde hebt. Het is een zalige kaart van overvloed, liefde en financiële rijkdom. Deze kaart zegt dat jij deze week, jouw innerlijke en uiterlijke rijkdom met de rest van de wereld wil delen, vanuit de goedheid van je hart. Je kunt ook zeggen dat jij deze week nog empathischer bent dan normaal. Je ziet en ruikt precies wat iemand nodig heeft. Je bent de ideale leidinggevende of collega. Chapeau lieve Ram, je laat echt een andere kant van jezelf zien!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Bekers Drie

Hallo lieve Stier. Jij trekt deze week Bekers Drie. Deze kaart is een uitnodiging om het leven te vieren met gelijkgestemde. De kaart kan ook betekenen dat je deze week wat naïever bent dan normaal en dat je nuchterheid ver te zoeken is. Je kijkt met de onschuld van een kind naar alles en iedereen, maar kijk je wel goed lieve Stier. Deze kaart kan je er ook op wijzen, dat er spelletjes achter je rug worden gespeeld. Een third party situation, waarbij jij niet de enige liefde bent. Zet je roze bril ff af en kijk voor de zekerheid wat er echt speelt.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: Zwaarden Ridder

Hallo lieve Tweeling. Jij trekt deze week Zwaarden Ridder. In het positieve geval; alle power op wat of wie dan ook te overwinnen. In het negatieve geval: een stier in een porseleinkast en alleen oog voor je eigen gewin. 1 oktober was het volle Maan in Ram en er komt nog steeds allemaal vuur en passie uit je poriën. Het is belangrijk lieve Tweeling, dat jij je mental power inzet voor harmonie en liefde. Ook al heb jij gelijk, dat betekent niet dat jij je gelijk ergens hoeft te gaan halen. Na 15 november gaat Mars weer gunstig staan. Tot die tijd; snuitje dicht!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Bekers Twee

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt deze week Bekers Twee. Er is veel tumult geweest in je liefdesleven en misschien zit je helemaal niet op een nieuw avontuur te wachten. Als dat zo is, geef jou beker dan gewoon door aan een ander. Maar wacht even lieve Kreeft voordat je alles afslaat, want toch komt Bekers Twee je de mooiste vorm van liefde brengen; die voor jezelf. En misschien is dat even allemaal te zoet voor je, maar verwen jezelf even tot op het bot. Dat mag best wel een keertje. En als jezelf weer helemaal geweldig vindt, ga je op jacht!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Gerechtigheid

Hallo lieve Leeuw. Jij trekt deze week Gerechtigheid. Dit is de kaart van evenwicht en gerechtigheid. Deze kaart is ook de ultieme karma kaart. Wat je in het verleden hebt gezaaid lieve Leeuw, zou deze week zo maar zichtbaar kunnen worden in je portemonnee of bankrekening. Lady Justice houdt een opgeheven zwaard in haar rechterhand en een weegschaal in haar linkerhand. Zij weegt alle kanten van een verhaal. Als je goed terugkijkt en nadenkt, weet je van tevoren al of die in jouw voordeel zal komen stil te hangen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: Staven Koning

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week de Staven Koning. Deze Koning staat voor: actie, ambitie en betrouwbaar. Anderen zullen zich deze week een beetje opgejaagd voelen in jouw gezelschap, omdat je overal ‘gas’ op zet. Deze week ben jij een geboren leider, die inspireert met waarheid, visie en vuur. De Koning van Staven is ook een echte romanticus en staat zelf ook snel in vuur en vlam. Het advies is om je focus echt even bij je werk of anderen meer aardse plannen te houden. Met een beetje extra focus, breng je het tot een succesvol einde.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Pentakels Twee

Hoi lieve Weegschaal. Jij trekt deze week Pentakels Twee. Deze kaart vraagt je of je naar het grotere plaatje wil kijken. Van nature is het al vrij ingewikkeld om je balans te bewaren, maar deze week vraagt het leven daar echt je focus op te leggen. Misschien wil je wel over emotioneel je ontslag nemen of zonder mondkapje de bus instappen. Even rustig aan. Je zit deze week in een aardse energie, die gewoon wat praktische zaken dicteert. Gewoon meebewegen lieve Weegschaal, dan blijf je in harmonie. Don’t rock the boat please!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Staven Aas

Hallo lieve Schorpioen. Jij trekt de Staven Aas. Wat lekker zeg en je hoeft er ook nog eens niets voor te doen. Dus leun deze week lekker achteruit lieve Schorpioen, want jij krijgt deze week een Goddelijke ingeving hoe je een lang slepende liefdesruzie kunt bijleggen of een ‘Gouden idee’ voor een nieuw product in je nieuwe online shop. Soms kan het je zo maar toevallen, terwijl je onder de douche staat te zingen of in een pan pasta roert. Gefeliciteerd lieve Schorpioen! En vergeet niet dat actie het sleutelwoord is!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: De Zon

Hallo lieve Boogschutter. Jij trekt deze week De Zon. Deze week biedt jou de mogelijkheid zonder zadel of hoofdstel, vol vertrouwen, vrij en onbevangen met je paard het leven te tegemoet te rijden. Het kind op deze tarotkaart, is dezelfde persoon in een andere vorm, als de kaart nummer 0 De Dwaas. Jij bent een tijdje geleden begonnen aan een nieuwe reis en deze week laat het leven zien, dat je echt fantastische vorderingen hebt gemaakt, omdat je dapper, consistent en volhardend bent geweest. Je bent geslaagd volgens de tarotkaarten.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: Staven Twee

Hallo lieve Steenbok. Jij trekt deze week Staven twee. Staven twee zegt deze week tegen je dat de richting, die je uit wil, de juiste is. Hoe mooi is dat, dat je nu bevestiging krijgt voor iets wat zich nog niet zichtbaar in je leven heeft gemanifesteerd. Het is belangrijk lieve Steenbok dat je eraan blijft werken en fijn slijpen, zonder er al te veel met anderen over te praten. Laat het plan helemaal rustig vormkrijgen. Jij hoeft het alleen maar te omarmen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Zwaarden Zes

Hoi lieve Waterman. Jij trekt Zwaarden Zes. Jij bent gek op reizen, naar verre landen en onontdekte gebieden volgens deze kaart. Je zult het toch nog even allemaal van binnen moeten doen, dat gereis. Want de feesten, love parades en verre landen zoals Brazilië en China zullen voorlopig nog even op jou moeten wachten. Het wordt dus vooral reizen in jezelf. In de buitenwereld, de boel de boel laten. Het is nu de perfecte tijd om de grenzen in je eigen denken te verleggen. Er is voldoende tijd rust om jezelf helemaal opnieuw uit te vinden.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Zwaarden Vier

Hoi lieve Vissen. Jij trekt deze week Zwaarden Vier. De kaart van afgedwongen rust. De kaart kan ook tegen je zeggen, dat je het vertrouwen in jezelf mag verdiepen. En al die zelftwijfel van je af mag schudden, als een hond de moddersloot. Door omstandigheden uit de buitenwereld, word jij nu even ‘stilgezet’. Deze week kun jij je voorbereiden op wat komen gaat. Even je accu opladen. Zet je nerveuze geest op mute en breng rust in je plannen en je leven. Enjoy the silence lieve Vis, daarin ligt jouw schat verborgen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie