Glamour's daghoroscoop: maandag 12 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Een dag om confrontaties te vermijden. Al moet je op je tenen lopen! Je reageert makkelijk iets te snel of te fel waardoor de sfeer razendsnel kan omslaan.

STIER
21 april-20 mei

Niet alles is wat het lijkt, Stier. Als het om die nieuwe liefde gaat, heb je momenteel een joekel van een roze bril op. Weet je zeker dat ander jouw gevoelens beantwoordt?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Haast en impulsief gedrag kunnen duur uitpakken. Jij gaat op dit moment een versnellinkje harder dan anderen. Probeer je daar wat minder aan te storen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het kan geen kwaad om (nieuwe) afspraken te maken over geld. Jij bent bereid om veel geld voor iets neer te leggen, maar je partner kan daar totaal anders over denken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je neemt vandaag geen blad voor de mond en je bent zeer rechtstreeks in je benadering. Niet iedereen kan dat waarderen, maar je komt prima voor jezelf op. Werd tijd…

MAAGD
24 augustus-22 september

Ging het met de liefde maar net zo goed als met je financiën! Je kunt er wel iets aan doen door dingen uit te praten. Best lastig, maar wel nodig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wil iemand anders jou voor zijn/haar karretje spannen? Pas op, want daar komt beslist herrie van. Bemoei je niet met andermans zaken en probeer tactvol te blijven.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een nogal ongewoon voorstel is de moeite waard om over na te denken. Je kunt je altijd nog bedenken, maar iemand triggert je om uit je comfortzone te treden.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Een vriendschap is belangrijk voor je en je bent bereid om er veel tijd en aandacht aan te besteden. Je hoeft geen oplossing te bedenken. Luisteren is voldoende.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een zakelijke kwestie moet je zakelijk aanpakken. Tegelijkertijd lopen de emoties hoog op. Vermoeiend, maar je moet je tanden er in zetten tot er een oplossing is.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jouw principes en mening vallen helaas niet bij iedereen goed. Het betekent niet dat je anderen moet overtuigen. Jullie hebben allebei gelijk, dus een compromis is het beste.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij ziet iets bijzonders in iemand en je loopt op wolkjes. Het is wel duidelijk dat je het zwaar te pakken hebt. Of de ander net zo bezig is met jou? Eh, dat is nog maar de vraag.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie