Glamour's daghoroscoop: dinsdag 13 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Werk en privé scheiden is op dit moment inderdaad bijna niet te doen, maar toch moet je het proberen. Wees vandaag wat minder kritisch naar jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Wil je graag indruk maken op iemand? Je hebt genoeg bijzondere ideeën, maar je wil ook niet té overdreven of te eager overkomen. De oplossing: alles met mate!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Pieker je over je werk? Je gezondheid? Loop niet op de zaken vooruit en probeer die stormende gedachten een beetje te beheersen. Maak jezelf niet gek!

KREEFT
22 juni-22 juli

De liefde loopt niet altijd over rozen en ook de samenwerking met iemand anders staat onder druk. Het houdt pas op als jij een duidelijke grenst stelt, Kreeft…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt heel hard roepen en je stem verheffen, maar dat betekent niet dat je gelijk hebt. Je zet de ander op z’n nummer door met feiten te komen en kalm te blijven.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je duidelijk maakt hoe belangrijk iets voor je is, zijn anderen echt bereid om je te helpen. Maar ja, hulp vragen is niet iets wat je graag doet. Geef het eens een kans.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iemand weet precies hoe hij/zij jou op de kast moet jagen. Pf, je wordt er zelf ook moe van, maar toch geef je flink tegengas. Ach, als je er tijd en energie voor hebt…

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Draai niet om de hete brij heen, Schorpioen. Hoe duidelijker jij bent, hoe sneller je weet waar je aan toe bent. Bijt door de zure appel heen en stel die vraag nou maar.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je voelt je aangevallen of in de steek gelaten door iemand en het doet je meer dan je wil toegeven. Hoofd omhoog, neus in de wind en doorgaan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bedoelt het goed, maar je komt bij sommige mensen een tikje bazig of koppig over. Dat kan beter! Bemoei je niet met zaken die je niets aangaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent enorm kritisch over iets/iemand. Ja, je ziet het goed, maar de manier waarop je het brengt is uiterst belangrijk. Wees tactvol, anders jaag je anderen tegen je in het harnas.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt niet alle problemen oplossen, maar je kunt sommige problemen wel loslaten. Een situatie verandert niet door je er aan vast te klampen. Wil je dat onder ogen zien?


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie