Glamour's daghoroscoop: woensdag 14 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Geen zin in die ene verplichting? Normaal gesproken is het beter om eerlijk te zijn, maar soms is het prima om een klein leugentje om bestwil in te zetten.

STIER
21 april-20 mei

Een fantastische dag om een daad te stellen, een gokje te wagen, een stap te zetten en uit je comfortzone te stappen. Kom op, wat houdt je tegen?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Kijk niet naar dingen die mankeren of ontbreken, maar naar wat er wél goed gaat. Met een positieve instelling heb je al de helft gewonnen. Dat bewijst zich snel.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hebt echt vrienden die hun gewicht in goud waard zijn! Op deze mensen kun je bouwen. Vandaag wordt weer eens duidelijk hoe je het getroffen hebt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Verlies de grote lijn niet uit het oog terwijl je je met details bezighoudt. Reisplannen zien er onzeker uit. Jammer, maar eigenlijk wist je al dat dit er aan zat te komen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Stress ligt vandaag op de loer, maar als je je kunt afsluiten voor bijzaken en vertrouwt op je geluk, komt alles dik in orde. Je weet toch dat je krijgt wat je nodig hebt?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Bewust of onbewust stuur je aan op een confrontatie. Eerlijk? Je zou iets flexibeler mogen zijn. Geef iets of iemand het voordeel van de twijfel.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij en iemand anders verschillen helemaal niet zo erg van mening als je denkt. Zoek naar de overeenkomsten en focus je niet op de tegenstellingen. Geef het een kans.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Door praktisch en logisch te handelen, bereik je veel. Je hoeft het niet allemaal in je eentje te bedenken! Vraag om hulp of uitleg als je daar behoefte aan hebt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je aanpassingsvermogen wordt op de proef gesteld. Je voelt misschien enorm veel weerstand, maar het is tijd om een patroon te doorbreken. Ga ervoor, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt het niet laten om olie op het vuur te gooien en anderen op de kast te jagen. Pas op, want iemand met gezag geeft je een koekje van eigen deel.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent er met je gedachten niet bij. Integendeel: je loopt met je hoofd in de wolken. Indruk maken op iemand anders? Blijf jezelf en loop niet op je tenen.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie