Glamour's daghoroscoop: donderdag 15 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Door de ander wat meer te gunnen en je behulpzaam op te stellen, verandert een grimmige sfeer als bij toverslag. Jij bepaalt hoe het vandaag kan gaan, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Je voelt er niks voor om je aan te passen aan de wensen van anderen. Je hebt groot gelijk, maar pas op dat je het niet doet uit koppigheid. Daar word je echt niet beter van.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Check de feiten en loop niet op de muziek vooruit. Sommige dingen hebben echt meer onderzoek nodig voordat je een standpunt kunt innemen. Sla geen stappen over.

KREEFT
22 juni-22 juli

Soms win je en soms moet je wat inleveren. Vandaag trek je in dat opzicht aan het kortste eind, maar niet getreurd: binnenkort zijn de rollen omgedraaid.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hoeft echt niet al je woorden op een weegschaaltje te leggen, maar als je de juiste toon en woorden vindt, bereik je veel. Tijd voor een charme-offensief.

MAAGD
24 augustus-22 september

Voel het ongemakkelijk dat mensen je zo op je uiterlijk aanspreken? Tja, een compliment accepteren is nou eenmaal een beetje lastig. Kom op; je verdient het!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij werkt duidelijk aan een doel, ideaal of visie en daar heb je veel voor over. Deel je mening gerust, maar respecteer het ook als anderen geen interesse hebben.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je slaat de spijker op z’n kop met een opmerking. Iemand kan daar zelfs emotioneel van worden. Schrik niet; het getuigt juist van inlevingsvermogen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het heeft geen zin om naar complimentjes te vissen. Als je ergens credits voor verdient, zorg er dan voor dat de ander ziet wat je doet. Wees gerust iets assertiever.

STEENBOK
22 december-20 januari

Heb je moeite met autoriteiten of mensen die jou vertellen wat je moet doen? Ai, dan wordt het een uitdagende dag voor je. Hun ‘kritiek’ is echt niet verkeerd bedoeld, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Verstand op nul en gáán! Sommige dingen moeten nu eenmaal gebeuren, of je er zin in hebt of niet. Ook aan deze werkdag komt een eind, dus zet je schouders er onder!

VISSEN
20 februari-20 maart

Een teleurstelling in de liefde of vriendschap is nooit fijn, maar maak het niet groter dan het was. Afleiding werkt beter dan in je schulp kruipen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie