Glamour's daghoroscoop: vrijdag 16 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hoezo stress? Hoezo relatie-issues? Alles staat vandaag onder spanning en het is de kunst om geen olie op het vuur te gooien. Blijf kalm en neem jezelf niet zo serieus.

STIER
21 april-20 mei

Ook jij merkt vandaag misschien dat er irritaties in de lucht hangen. Uitspreken? Graag, maar het lijkt er op dat de ander niet het achterste van zijn/haar tong wil laten zien.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Luister goed naar je lichaam en handel er vervolgens naar. Je hoeft niet bij ieder pijntje in bed te duiken, maar het is onzinnig om signalen te negeren.

KREEFT
22 juni-22 juli

De nieuwe maan van vandaag maakt duidelijk waar je prioriteiten liggen: bij jezelf, je huis en/of familie. Voel je niet schuldig als dat betekent dat je iemand anders moet teleurstellen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geldzaken (lees: je uitgaven) kunnen voor problemen zorgen. Probeer er wat meer orde in aan te brengen, want de maand duurt nog lang. Zet je uitgaven op papier!

MAAGD
24 augustus-22 september

Een prima moment om een knoop door te hakken over een financiële kwestie. Toch blijkt dat moeilijker te zijn dan je denkt. Luister naar de twijfels die je hebt!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voor jezelf kiezen? Graag, alhoewel je dan eerst dat schuldgevoel moet loslaten. Zin in een nieuwe look? Doe het gewoon. Je weet immers heel goed wat je wil.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Herhaald bericht, maar erg belangrijk: als verstand en gevoel niet op dezelfde lijn zitten, is dat erg vermoeiend. Maar dat verandert als je meer naar je intuïtie gaat luisteren.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Nieuwe vriendschappen zijn altijd welkom! Op voorwaarde dat je jezelf kunt zijn en niet op je tenen hoeft te lopen om erbij te horen. Dat is nadrukkelijk niet de bedoeling.

STEENBOK
22 december-20 januari

De druk op (of vanuit) je werk wordt je teveel. Het houdt pas op als jij een knoop doorhakt, Steenbok. Als je snakt naar verandering, moet je het zelf regelen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

A little knowledge is a dangerous thing. Spreek niet te snel en zorg ervoor dat je weet waarover je praat. Grijp de kans om je ergens in te verdiepen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Oppervlakkig bekeken lijkt het misschien of andere mensen moeilijk doen, maar je doet zelf ook een tikje vaag of ingewikkeld. Zeg gewoon wat je bedoelt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie