Glamour's daghoroscoop: zaterdag 17 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Sommige dingen wennen nooit, maar misschien is het ook helemaal niet de bedoeling dat je aan bepaalde situaties went. Zoek uit wat je nú nodig hebt om verder te kunnen.

STIER
21 april-20 mei

Dat je koppig bent, is geen nieuws. Maar vandaag is het niet iets om trots op te zijn als je weigert om betere keuzes te maken. Doe iets met de kritiek die je krijgt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waar word je zo ziek van? Je werk? De sfeer op je werk? Geen enkele baan is dat waard. Als je jezelf hierin herkent, is het tijd om snel op zoek te gaan naar iets anders.

KREEFT
22 juni-22 juli

Voelt een stuk beter hè, als je voor jezelf kiest. Hou er rekening mee dat je er commentaar op krijgt, maar laat je geen schuldgevoel aanpraten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Voor je principes opkomen is één ding, maar verdwaal niet in onbelangrijke details. Als jij duidelijk bent, laten anderen je met rust. Precies wat je vandaag wil.

MAAGD
24 augustus-22 september

Er speelt iets tussen jou en iemand anders, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Loop niet op de zaken vooruit en maak het niet groter dan het is. Be careful!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De kans dat je het bij het verkeerde eind hebt, is groot. Wees heel voorzichtig met conclusies trekken en geloof ook niet alles wat je hoort of leest.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij laat je vandaag helemaal niets vertellen en wee degene die jou in de weg zit. Heb je een kort lontje? Waarom laat jij je dan zo op de kast jagen?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je krijgt vandaag geen hoogte van iemand en dat stoort je meer dan je lief is. Als je vindt dat je oneerlijk wordt behandeld, spreek dat dan uit.

STEENBOK
22 december-20 januari

Er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen, Steenbok. Als iemand je hulp aanbiedt, neem dat dan aan. Tijd om de druk te verlagen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als jij je hakken in het zand zet en weigert om een stap te zetten, hoef je dat al helemaal niet van de ander te verwachten. Hou het zakelijk, correct en professioneel, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een mooie dag om iets extra’s voor de liefde te doen. Laat je romantische, creatieve, originele energie maar stromen. Geen liefde? Voor een vriendschap mag het ook hoor!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie