Glamour's daghoroscoop: zondag 18 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop, daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Jemig, wat een slecht humeur niet allemaal kan veroorzaken! Zwelg niet in zelfmedelijden en laat boosheid los. Doe het niet voor de ander, maar voor jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Je onvoorspelbare gedrag mag je best een beetje finetunen. Zoek een positieve uitlaatklep voor de overtollig energie en stress. Een win-win situatie.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een oude kwaal, probleem of zorg kan weer opspelen. Ja, dat vraagt om aandacht, maar het is niet de bedoeling dat je erop gefixeerd raakt. Zoek de balans.

KREEFT
22 juni-22 juli

Iedereen heeft iets van je nodig, lijkt het. Aan jou de taak om wat meer aan jezelf te denken en je niet voor andermans karretje te laten spannen. Het is ook voor jou een vrije dag!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is nooit fijn om je ongelijk toe te geven, maar soms is het de beste manier om een gespannen situatie op te lossen. Het getuigt van karakter als je het kunt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt vandaag stevige discussies verwachten. Niet alleen omdat anderen je triggeren, maar ook omdat je zelf iets opstart. Wil je dat niet? Dan is zwijgen de beste optie.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je niet lekker in je vel zit, reageer je dan niet af op anderen. Een slecht humeur overwin je door afleiding te zoeken. Kasten uitmesten of uitgebreid koken? Ja, waarom niet!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je ziet heel goed hoe iets in elkaar zit, maar: wél vanuit je eigen situatie. Niet iedereen denkt of voelt hetzelfde als jij. Wees alleen al daarom voorzichtig met kritiek.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je ergens in gelooft, wordt het een stuk makkelijker om vol te houden. Je kunt wel een steuntje in de rug gebruiken vandaag. Sla die hulp daarom niet af.

STEENBOK
22 december-20 januari

Hou er rekening mee dat iemand vandaag geen tijd voor je heeft of minder tijd dan je lief is. Het siert je dat je er geen punt van maakt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wil je een statement maken of erkenning krijgen voor je inspanningen? Je mag dat best laten merken, maar doe het subtiel. De boodschap komt wel over hoor.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een mooie dag voor vriendschap. Je moet een beetje creatief zijn en de plannen flink aanpassen, maar de belofte is dat je vanavond tevreden terugkijkt op een gezellige dag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie