Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Zegewagen

Hallo lieve ram. Alle obstakels die je dacht te zien, vallen nu als vanzelf weg. Het universum opent haar deuren voor jou. Lieve Ram, je hoeft niet meer te vechten. Laat je mee voeren op de stroom van het leven. Leun achterover en geniet van het uitzicht. Alles staat klaar om jou daarnaar toe te brengen, waar divine planning een speciaal plekje voor je heeft gereserveerd. Geef je over aan het leven. Vertrouw op de signalen die je onderweg tegenkomt.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Stier: Staven Twee

Hallo lieve Stier. Diep van binnen weet je al waar je het liefst zou willen zijn. Je mag erop vertrouwen dat als jij de eindbestemming nog niet ziet, er creatieve machten aan het roer staan, die jouw reis zullen begeleiden. De magie ligt in de overgave. Het universum zal alles in werking stellen om met deze kaart van de vooruitgang, de toekomst op de drempel van je hart neer te leggen. Hoe minder je doet, hoe sneller het gaat. Vertrouw op de magie van het leven.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Tweeling: De Zes van Zwaarden

Hallo lieve Tweeling. Alles op je heen mag er nu nog turbulent uitzien, maar jouw externe omstandigheden zullen snel veranderen in spiegelglad water. Pas als het kalm is in jou, kun je helder zien wat voor moois jou allemaal te wachten staat. Het universum reageert op wat jij onbewust uitzendt. Wees je bewust van deze magische innerlijke reis en je zult stap voor stap dichter bij je eindbestemming komen. Let op jouw eigen gedachtekracht, is dus je innerlijke gids naar deze totale nieuwe innerlijke transformatie.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Kreeft: Negen van Pentakels

Hallo lieve Kreeft. Jij weet als geen ander dat je kan vertrouwen op spirituele krachten om je heen. Met je spat zuivere intuïtie, heb je eigenlijk al alle tools in handen om rijkdom aan te trekken. Je bent ijverig en betrouwbaar, maar nu is het tijd om alles los te laten. Nu gaat langzaam zichtbaar worden, waar je achter de schermen zo hard aan hebt gewerkt. Heb vertrouwen, de beloning ligt al op je vingertoppen. Sluit je ogen, doe een wens. Het zal je allemaal toevallen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Leeuw: Tien van Staven

Hallo lieve Leeuwen. Het leven vraagt of je schoon schip wil maken. Met deze Tien van Staven, mag je nu alles wat niet meer in je leven past, loslaten. Het heeft geen zin meer om je ergens aan vast te klampen, wat je niet meer dient. Bedank het voor de functie, die het in je leven heeft gehad. Maak ruimte voor nieuw leven in je leven, lieve Leeuw. Het universum wil je verrassen met een compleet nieuwe cyclus. Wees bereid om afscheid te nemen van oude relaties en situaties, die nu nog de plek innemen van al het moois wat op je ligt te wachten.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Maagd: De Maan

Hoi lieve Maagd. De maan leeft in het rijk van de illusies. Alles wat verborgen is, zal in divine timing aan je worden geopenbaard. Heb vertrouwen lieve Maagd, je bent eraan toe om alle sluiers te laten vallen. Wat er nu zichtbaar is in je leven, hoeft niet de werkelijke afspiegeling te zijn, van alle schoonheid die er op je wacht. Durf jij naar donkere plekken af te dalen om te ontdekken, dat daar prachtige nieuwe kansen op je liggen te wachten?

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Weegschaal: Hogepriester

Hoi lieve Weegschaal. Het leven kan niet geleefd worden via je hoofd. Dat is de les, die het leven je met de Hogepriester wilt laten zien. Jij kunt bewust contact maken met de hogere machten om je heen. Mediteer, wandel of wees af en toe heel stil. Wat tevoorschijn komt uit jezelf, zal je verbazen en verrijken. Dagelijkse rituelen en heilige geloften zullen je leven een magisch randje geven. Schakel over van je hoofd naar je hart.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Schorpioen: Bekers vijf

Hallo lieve Schorpioen. Voel de emoties, die je af en toe overspoelen. Ze vragen nu of ze nog een keer door jou ‘gezien’ mogen worden, zodat je al het oude verdriet voor eens en voor altijd los kan laten. Vergeef jezelf en anderen. Draag alles over aan het universum, zodat je vrij bent om schoon vanuit je ziel opnieuw te beginnen. Het verleden mag langzaam van je afglijden. De waarheid is dat liefde nooit kan worden aangetast. Geef de bekers terug aan het verleden. Be born again.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Steenbok: De Geliefden

Hallo lieve Steenbok. Wij zijn allemaal een afspiegeling van elkaar. Er kan geen scheiding plaatsvinden in liefde. Het ene is niet los te zien van het andere. Wanneer je kiest te leven vanuit eenheid, zal liefde en voorspoed naar je toe stromen. Alles is met alles verbonden. Wees harmonie en je ervaart harmonie. Wees liefde en liefde komt naar je toe. Wees een geliefde en de geliefde zal verschijnen. Het universum heeft haar eigen wetten en wil met jou samenwerken.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Boogschutter: Staven Aas

Hoi lieve Boogschutter. De spirituele macht is jouw krachtbron deze week lieve Boogschutter. Wanneer je verbonden bent met deze kracht, verbind je jezelf met oneindig potentieel. Je wordt nu gesteund van alle kanten. Open je armen en ontvang deze golf van voorspoed. Het kan in het begin wat overweldigend aanvoelen, maar je bent eraan toe om deze overvloed te ervaren. Je hebt er tenslotte zelf om gevraagd. Nu is het zover!

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Waterman: Staven vier

Hallo lieve Waterman. Dromen hebben partners nodig. Staven Vier nodigt jou uit om al je dromen aan de oppervlakte te laten komen. Het is nu tijd om onder de douche van magie te gaan staan. Vier het leven en dan zul je anderen vinden, die hetzelfde willen lieve waterman. En hoe mooi dat je het leven dan ook nog eens uitgelaten samen kunt vieren. Uit deze vriendschappen, komen voorbestemde verrassingen voort, die jou een leven lang zullen verbazen.

tarot
Uitgeverij Koppenhol

Vissen: Gerechtigheid

Hallo lieve Vissen. Alles in het leven, beantwoord aan de wet van oorzaak en gevolg. Daardoor zal jij ervaren dat er deze week veel meer balans in je leven zal verschijnen. Alles wat je ooit gedacht of gedaan hebt, wordt nu zichtbaar als positief karma. Sla deze voorspoed als een prachtig gewaad om je heen en draag het met trots en liefde. Je zult daardoor nog meer positief karma aantrekken en je beseffen hoe magisch de wet van oorzaak en gevolg echt in elkaar zit.

tarot
Uitgeverij Koppenhol


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie